Jump to content

poskosukis

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Ariogala

poskosukis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Ar čia tokie geri traktoriai tie Zetor, ar jie nebegenda, ar jų niekas nebeperka... Kažko labai jau ši tema rami...
  2. Kurie servisistai neranda gedimų, Agrotekos?
  3. kolegos, kol Zetor bus toks primityvus ir pilnai mechaninis, tai ir jo eksploatcija ir remontas bus tikrai gerokai pigesnis nei kitu vakarieciu... kaip ir su lengvom masinom...vieni vazineja su volksvagenais, kiti su mersais
  4. Agroteka yra Kaune, tad jei jus is pietu Lietuvos, jie bus arciau...bet tik tiek... Paklauskit kiek kainuoja aptarnavimas Agrotekoje ir kiek Specagroje Neduok dieve koks rimtesnis gedimas, o jus traktoriu nusipirke Agrotekoje, spekit kas remontuos ??? siaip kainos tos pacios, bet tik tiek... P.s. jauneliui ukininkui... nesu Zetor fanas, esu Zetor turetojas. ir patikek manim, tu paciu arklio galiu, bet skirtingu masiu traktoriai padaro skirtinga darba. yra zymiai brangesniu, komfortiskesniu traktoriu... bet paemus tarkim 130 Ag Zetor Ir tos pat galios Fenda...kada man Fendas atsipirks?
  5. blin patinka man tokie jauneliai...fortera ir proxima jiem tas pats. fortera sulyginti su case jx... ...tas pats kas BMW 5 klases sulyginti su audi a3 giminaitis pirko...nei kokios komplektacijos, nei kiek tiksliai pinigu...tai ko neissiklausinejai smulkmenu ir musu neapsvietei??? jau jau giminaitis pirko pries metus , tai turejai suziuret kaip ten ta forterra, ko gali ir ko negali...kad nebutu tokiu nesamoningu lyginimu su case Jx blin susinervinau, kai pradeda rasinet tokie jauneliai...
  6. Vakar buvau Specagroje. tai jie Zetor Proxima 100 (97 Ag) su oro kompesoriumi, oru priekabom, A/C, 450 kg. svoriu priekyje, padangos priekyje 13.6 R24,gale 16.9R34, hidrauline grameirio sedene, keleivio sedene, 7 hidroisejimai, elektriniu bloko pasildytoju ir dar ten visokiu smulkmenu parduoda uz 100 000 +pvm. ir pilna garantija siule dar 48 men.ar 2000 motovalandu. pravaziavau, tai po mano mtz skirtumas jauciasi didelis zetoro naudai. kaip ir labai rimtai jis mane sudomino, gal kas turite toki, kokie pliusai, minusai?
  7. pats buvau prieš savaite Specagroj, tai bazinė kaina 92 900+pvm. bazėje jau yra oro kompresorius,reversas, 40 greitis, 7 hiroisejimai, gramerio sedyne... nera bazeje tik svoriu ir kondiko.
  8. parduoti juos gali bet kas. O va oficialiai atstovauti (garantinis, pogarantinis aptarnavimas, atsarginių dalių tiekimas ir t.t. ir pan.) reiktų oficialaus atstovo, kurio greitu laiku nežinau ar bus.
×
×
  • Create New...