Jump to content

sarunazs

Nariai
  • Pranešimai

    67
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius sarunazs

  1. Pakisi po apacia ir matysi ko truksta tvirtinimui.As gale privirinau kronsteinus is profilinio vamzdzio lygtais 40*40.lempas pirkau lytagroj led su 8 ledais 100ltvnt.kaip darbiniu pilnai uztenka.transportui pusantrinio lempos su nauja optika h4 sviecia normaliai ir kaina kapeikos.Sparnu paziurek parduotuvese kur furu detales ,as pirkau Povilausko imonej Panavezyje,bet yra filialas ir siauliuose.Ps.Kamina isvedziau i sona panasiai kaip 4755 vaizdas geresnis ir matomumas pagerejo ,oro filtra pazeminau iki kapoto kad nemizaruotu pries akis.

    op o dbr ties kaminu sustokim:D filtro vamzdi irgi ismeciau palikau tik gryba ant kapoto, kaip nuvedei kamina? netrugde oro filtras ? gal galeciau foto pamatyt?:) labai sudominai, nes ir pats noriu kamina perkelti y sona :eusa-think:

    Po kapotu virini vamzdi i sona ,dedi minksta jungti toliau alkunemis keliauji i sona, sone palieki ta pacia pusle ir aukstyn taip kad per kabinos stoike nematytum kamino.

    gal butu ymanoma pamatyt kaip ten kas susiderino po kapotu?:)

  2. Pakisi po apacia ir matysi ko truksta tvirtinimui.As gale privirinau kronsteinus is profilinio vamzdzio lygtais 40*40.lempas pirkau lytagroj led su 8 ledais 100ltvnt.kaip darbiniu pilnai uztenka.transportui pusantrinio lempos su nauja optika h4 sviecia normaliai ir kaina kapeikos.Sparnu paziurek parduotuvese kur furu detales ,as pirkau Povilausko imonej Panavezyje,bet yra filialas ir siauliuose.Ps.Kamina isvedziau i sona panasiai kaip 4755 vaizdas geresnis ir matomumas pagerejo ,oro filtra pazeminau iki kapoto kad nemizaruotu pries akis.

    op o dbr ties kaminu sustokim:D filtro vamzdi irgi ismeciau palikau tik gryba ant kapoto, kaip nuvedei kamina? netrugde oro filtras ? gal galeciau foto pamatyt?:) labai sudominai, nes ir pats noriu kamina perkelti y sona :eusa-think:

    Kaminui yra pirkt visas rinkinys isvedimui i sona, bet lietuvis nebutu lietuvis jei nepasidarytu. youtubeje galit pasiziurekit onelonleyfarmer filmukus jis labai daug apie sitos kartos traktoriu pridejes viska nuo A iki Z kaip prikelinejo po gaisro. kamina perdare priekinio tilto pavaras remontavo ir daug daug kitu tik pas jy 200ag.

    dekui, tikrai ydomu pasiziureti:)

  3. Turiu panašu žvėri, 4755 modeliukas, dabar tapo nebereikalingas tai galvoju parduot, jei ka sudomintu tai i pm rašykit, vizualiai iš lauko atrodo gerai, labai plačios padangos, variklis dyrba puikiai, tepalo nevalgo, bet reik remonto pavaru dėžiai, buksuoja kai kurie bėgiai.

    Kas dėl sparnu tai mačiau toki traktoriu panevėžyje išardyta dalimis, ten truputi naujesniu metu ir sparnai jau budavo kitokie, bet tvirtinimas iš pirmo žvilgsnio toks pat, pabandyk pasiskambint jam (GASIUNO imonė, tel autopliuse susirask)

    is najaujesniu.. :eusa-think: reiks prasukt jei y ta puse vaziuosu, pasiziuresiu.:) bet reikia manyt ka uzsiraus kaina jis...

  4. Pakisi po apacia ir matysi ko truksta tvirtinimui.As gale privirinau kronsteinus is profilinio vamzdzio lygtais 40*40.lempas pirkau lytagroj led su 8 ledais 100ltvnt.kaip darbiniu pilnai uztenka.transportui pusantrinio lempos su nauja optika h4 sviecia normaliai ir kaina kapeikos.Sparnu paziurek parduotuvese kur furu detales ,as pirkau Povilausko imonej Panavezyje,bet yra filialas ir siauliuose.Ps.Kamina isvedziau i sona panasiai kaip 4755 vaizdas geresnis ir matomumas pagerejo ,oro filtra pazeminau iki kapoto kad nemizaruotu pries akis.

    op o dbr ties kaminu sustokim:D filtro vamzdi irgi ismeciau palikau tik gryba ant kapoto, kaip nuvedei kamina? netrugde oro filtras ? gal galeciau foto pamatyt?:) labai sudominai, nes ir pats noriu kamina perkelti y sona :eusa-think:

  5. Turiu toki jau keturi metai,eina kaip laikrodis tik truputi mazesnis 4050 prasisukes 10000mv.galia 129ag.bet baze kaip 200ag naujesnio ,todel be vargo pakelia ka reikia.Kai sedu i 8100 nematau didelio skirtumo tarp ju.Jeigu dar tokius gamintu net nedvejodamas rinkciaus tik toki .paprasti ir patikimi darbiniai arkliai,o ir komforto uztenka.Purvasargius galinius uzdejau plastikinius nuo furos kur eina sudvejintiems ratams,kainuoja kazkas virs 100lt stuka.Prisitaiko nesunkiai ,langai ir veidrodziai svarus.gale dar uzkabinau gumini prailgintoja tai ir purkstuvo neaptasko.

    maniskis irgi be keliu valandu 10tukst. prasisukes, dirba graziai. jokiu nusiskundimu tik va sviesas reiks tvarkyt liko tik pazibinciai... tik tiek is mano puses :) vo variantas neitin brangus , kogero traktoriniai per pus brangesni butu, reiks pasiziuret litagra gal ka turi :eusa-think: naujuosius pakisai po apacia ir prisukai prie originalo taip? :)

  6. Pasitelkus fantazija, dizainerio talenta didinti , ilginti ir gamintis naujus purvasargius , juk to klausia autorius?

    ydomu , gal kas yra konstrave, pritaike kazka... kaip jei pritaikius priekiniu ratu purvasaugius? nupirkus platesnius ilgesnius ... nors numeri persikelt y sona galeciau... beje paklausiu is naujo , gal yra zinanciu, girdeja, kokios purvasaugiu kainos? :) forumieciai rasykit viska ka manot nors ir ne visai y tema :icon-wink:

  7. taip su tepalais neverta zaisti, tikrai nesutaupysi, ipilsi gerus ir ant sirdies ramiau bus , nereiks drebet ar pakenks ar ne, pirkau lietuvoj vazineta,is zmogaus, aisku kate maise, bet patiko traktoriaus bukle, patiko viskas , + priekine pakaba kuri paivairina traktoriaus galimybes, tikrai traktorius pati ta pagalbine ranka, kuro ryja neperdaugiausiai , ekonomiskas gan. kaina 47su pvm. viskas dirba viskas veikia nenudraskytas, nenutrintas , uzkibau :lol: jd8100 jau modernu, kiek teko girdet , kalbet , visi gyre, elektros daug , bet su ja reikia susitakyt, kurinys rimtas neturi kazkokiu ligu. nera dar paveiktas nuprotejimo. bet bijociau tokio vistiek, dabar seneliui jd jungi beveik viska mechaniskai ir kazkaip ramiau, su MF el jau atsikandau sociai. gal ner ko lygin tu laiku markes, bet nemalonumu per el buvo

  8. sarunazs,is mazesniu i didesnes gali jungti kaip tau reikia ir kad variklis nedustu.Jeigu is 15 mesi i kokia 10 ,nesumazines greicio bus staigus stabdymas,cia jau dezei negerai.Na, matau kad tau reikia pasivazineti kad iprastum prie traktoriaus .Kaip ir kiekvienai technikai taip ir cia pavaras pasirenki pagal greiti ir pagal tai kiek apkrautas traktorius.

    taip , reikia ypratimo, aciu uz informacija, visi buvo mechaniniai pries sita joni, paciam nezinant nenoreciau pasiust jo miriop . Info tikrai pravercia.

  9. 14 pavara istikruju mazai kada naudojama.lauke pergreita,transporte -perleta.Tiesiog stenkis apeit ja ir nekreipk demesio.Vien del jos remontuot deze neapsimoka.Beje kiek pradirbes traktorius? ir koks modelis?

    modelis 4455, 9800su trupuciu, prasukes. na sakykim is lauko isvaziuoji 9-10 pavara su pakriauta priekaba tai tos 14 pavaros nelabai ir aplenksi, ir dar klausimelis , vaziuojant tarkim 10 pav, juk su sankaba negaliu jungt iskarto 15 ar ne taip?

    Gali jungti kokia tik nori,jeigu tik variklis nedusta.As pavizdziui su purkstuvu ar kokia nesunkia priekaba is vietos kokia 10 ar 12 pajudu ir is kart i 15 su sankaba,bet jeigu ir be sankabos staigiai jungsi i 15 tai neturetu staigiai sokti ,aisku gaza jungimo metu reikia numesti. Jeigu tavo motovalandos teisingos tai ta deze dar ilgai tarnaus.Svarbu tepalai.

    tai taip iseina kad su sankaba pavaras galiu persokinet, o tikrai nebus kenksminga? o kaip su grazinimu pavaru? na 15 vaziuoju ir numynus sankaba iskarto juk negaliu pav, svirties mest atgal ane? girdejau kad reikia traktoriu sustabdyt jei nori per kelias atgal persokt , na motovalandos tikros, patikrintos.

  10. 14 pavara istikruju mazai kada naudojama.lauke pergreita,transporte -perleta.Tiesiog stenkis apeit ja ir nekreipk demesio.Vien del jos remontuot deze neapsimoka.Beje kiek pradirbes traktorius? ir koks modelis?

    modelis 4455, 9800su trupuciu, prasukes. na sakykim is lauko isvaziuoji 9-10 pavara su pakriauta priekaba tai tos 14 pavaros nelabai ir aplenksi, ir dar klausimelis , vaziuojant tarkim 10 pav, juk su sankaba negaliu jungt iskarto 15 ar ne taip?

  11. sveiki, john deere powershift deze, 4*55 serijos. prie kokiu variklio apsisukimu skaiciaus butu tinkamiausia ja bandyt? ar tranporterines pavaros t.y 14-15 turi trupuleti tampyt? viska papasakokit apie sios dezes tinkama eksplotacija:) jei netingit... :lol:

    Jeigu nori bandyt ir suzinot dezes bukle ,pradek vaziuot be sankabos 1,2,3 ir iki 15pavaros .Apsukas pastatyk ant kokio1100.Turi persijunginet svelniai ,be stabtelejimu ir didesniu trukciojimu.Jungiant is 4 i 5 is 7i 8 ,is 11i 12 buna truktelejimai.(Taip pas mane 4050traktoriui.) Bet tai nera tragedija nes pereina i kitus blokus ir jauciasi neskaudus soktelejimas.Jeigu perjungiant jauciasi pristojimas tada jau negerai.Is 14-15 turetu jungtis svelniai.Siaip jeigu nori daugiau suzinot apie dezes stovi reikia matuot slegius dezeje.Tada tiksliau suzinosi kas kaip.Kreipkis i Doju.Siaip tos dezes gan tvirtos,jeigu teisingai eksplotuoji,laiko ilgai.

    hmm , viskas svelniai junginejasi tik va 14-15 taip prie 1000 apsk patampo y prieki, bet gal apsukos per mazos, pristojimo tai nesijaucia

  12. Poversift dezei nera pusbegiu tai vienos is tvirciausiu deziu.Jeigu neturi kur paziuret ka reiskia ta lempute pasiskambink i Siauliu doju paprasyk inzinieriaus, normalus bachuras ,gerai gaudosi apie viska, nupasakok lemputes isvaizda,nu cia krumpliaratis,ir pasakys ka daryt.Netikiu kad cia kazkas rimto.deze gali isbandyt pats .pasildai varikli ir pradedi vaziuot be sankabos nuo pirmos iki paskutines pavaros perjungineji pavaras.jei nera staigiu suoliu ir pristojimu tarp pavaru reiskia traktoriu ne tu nuvarysi i kapus o jis tave :eusa-pray: Sitie traktoriai darbo arkliai.

    Litsofto vyrai paaiskino. Tai pasibandytas, 18pav 2200apsk 23,3 km/h juokinga ane?:) 19 isvis nera :) nujotas visai:) kad ir 18 jungias su tranksmu pristoja ir duoda tada y prieki:) bukit atsargus forumieciai kad kas neapsipirktumet, baisu ka zmones "bruka" siais laikais , o kas nezino tai ir nukencia vos ne iki bankroto :icon-wink: ne y tema bet ar case 7000 ir john deere tu paciu metu powersift ydentiski ar kasnors skiriasi?:)

  13. na as su savu 4 metus dirbau be vargo, tik pernai sugrybavo deze.Dingo A,B,C,D greitai jungiamos pavaros, ir zuikis prapuole. Aisku visko prisiklauses apie sezes nelaikyma, pamaniau kad dezei kaput. Tai isigandes ir neturedamas laiko remontui nusipirkau MF 7624 nauja. darbus apsidirbes pradejau ziuret kas nutiko, ir aptikau kad tiesiog dezes valdymo kompas nustipo, nupirkau nauja ir vel dirba. as salia naujosios akmenes gyvenu, is kur pats?

    Gailaiciu km. netoli senosios , jei galit cia ar y pm tel. nr atsiuskit ,susiskambinsim:) ir kiek kainavo kompas jei nepaslaptis?

  14. Tai ir pas mus 3690 liko tik su 8 pirmyn ir 8 atgal. Kaiminyste ir viens toks išoperuotas yra.[/quote

    kas jau kas, bet varikliai patiko. ant kuro pataupyt galejo:) is 3600 serjos isejo 8100 kazi ar toliau nusigrybavo y lankas su pav dezem ar kazka patobulino y nauda :eusa-think: vien tepalo matuokis sistemoi netiko , reikejo 1,5-2cm daugiau virs normos pilt tepalo y transmisija.

  15. Ir ka teko 3680 krapštyti?

    daug visokiu bedeliu , pradedant nuo elektronikos iki kaires puses galines pavaros guolio keitimo. deze buvo 8 pavaros su pagreitintoju ir paletintoju (30km/h). mygtukas kuris turejo tarp pavaru pavaras padaryt jau buvo isluptas, zodziu labai apleistas buvo. pavaros viena po kitos dingo, o remontuot neapsiemem tai parduotas jau

  16. As turiu 8130, ner blogas traktorius, tik nera kas normaliai ji ismano, viska tenka paciam aiskintis, zodziu esant gedimui nieko remontuot neprisisauksi, As ir is akmenes, jei ka gali atlekt viska kas idomu papasakosiu.

    del remonto sita zinau , mf 3680 modeli apturejau. tai viskas kitoj pus Lietuvoi:) o kurioi vietoj randates? tikrai butu ydomu apsiklausinet:)

×
×
  • Create New...