Jump to content

Tomas202

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Tomas202 paskelbtas turinys

  1. Sveiki. na va pas mane irgi svente. seneles avys atvede po tris o jaunikles po viena Padidinau avizu porcijas bei rytais duodu morku, manyciau eriukams pieno visiems uztenka, nes visi vienodai auga seimose
  2. Tomas202

    Avininkystė.

    siandien pastebejau jog mano baronas pasitaise.
  3. Tomas202

    Avininkystė.

    Sveiki. Nusipirkau barona ir mazdauk pries savaite ileidau pas avis. is pradziu jis labai jomis susidomejo, apuostinejo visas, taciau dabar jokio susidomejimo jomis. Kas gali but?
  4. Tomas202

    Avininkystė.

    Sveiki. isigijau 8-9men baroniuka tai as jau ji galiu pilnai leisti ant aviu? Ir kiek men jus pirma karta kergete avytes?
  5. Tomas202

    Avininkystė.

    Gerai butu placiau suzinot kaip prasidejo negalavimas,kas buvo gal but kitaip negu visada. gal kosejo,susalo? sukaito? ar geria? koie snargliai? spalva,konsistensija? buvo kaip visada'tik1-2val buvo atidaritas tvartas'geria vos vos;snargliai skaidros'skiestos;buvo vetas iliaido ampicilino;gal padies Mano eriukui irgi taip buvo, jau buvo pradejes sveikti , bet paskui vel atkrito ir radau negyva.
  6. Tomas202

    Avininkystė.

    O nu del skolinimusi manau sunku , nes daznas nenori skolinti, sako kad neparsinestu kokios ligos i banda pasigaves!
  7. Tomas202

    Triušių auginimas

    O kaip pas jus neismeto naujagimiu. Va pas mano pazystama siemet jau tris lizdus ismete kralike. O pas mane dvi kralikes graziai augina. Kaip sokot kodel triuses neaugina vaiku?
  8. Tomas202

    Avininkystė.

    As tiktai sneku apie misrunus. Nes as jas tik mesai laikau . O jeigu perkant veislini baroniuka tai zinoma neapsimoketu! Siuo metu 4 eravedes ir 7 eriukus. Dar tik pirmi metai kaip isigijau avis.
  9. Tomas202

    Avininkystė.

    Cia man vienas patare. Nusipirk baroniuka, paaugint kol galesi juo kergti, o pries eriavimasi parduok kad ir mesai. Tai nauda bus sukerktos avys ir dar uzdirbsi pardaves ji.
  10. Tomas202

    Avininkystė.

    Per prievatą-neapvaisins.Jei avys su sezoninia ruja-be rudens jokių problemų Negyvi gimsta ne nuo kraujomaišos[ji labiau pasireiškia kai senelis su anūke] ten matyt kitos buvo bėdos Mano ūkyje per 10m. šiom sąlygom tokių atvejų nebuvo . Burokėliai nedideliais kiekiais stiprina kraują,reikia tik saiko. Tai reiskias jog barona galima laikyti visus metus su visa banda. O mazdauk nuo kiek men jau galima baronu pradeti kergti avis?
  11. Tomas202

    Avininkystė.

    As tai neduodu avims sienainio, tik sausa siena, morkas, raudonus burokeliu ir avizu.
  12. Tomas202

    Avininkystė.

    Gali but ir nuo sienainio. nes pvz karvem paduodi nauja ruli tai jai rugstesnis buna tai iskart ismatos suskysteja.
  13. Tomas202

    Avininkystė.

    O vandens gauna? Nes buve tokiu atveju kaip paduodi lietaus ar istirpusio sniego vandens nuo jo suviduriuoja.
  14. Tomas202

    Avininkystė.

    Mano avinai visada su banda-viskas palikta savieigai.Tai priklauso nuo veislės,ar jų mišinio-rekomenduojama 10-12mėn. O tai nebuna taip jog susikergia per jaunos avys? Nes vistiek as manyciau jog atsiradus eriukams reikia atskirti barona. Pas mane kaime kaimynas laike kartu su visa banda tai susikerge su giminingom avim ir gime daug negyvu eriuku.
  15. Tomas202

    Avininkystė.

    Taiva todel man ir reikia naujo barono. Nes kur kaimynas laiko jau mano jauniklem bus giminingas.
  16. Tomas202

    Avininkystė.

    o kaip jus avina laikot atskirai nuo aviu? Ir kiek mazdauk amziaus galima kergti jaunikles?
  17. Tomas202

    Avininkystė.

    Aisku. Bet tai kaip man vasaros kazkur pabaigoje reikes jas gergti tai man tikrai neapsimoka pirkti barona del 5 aveliu ir moketi 500lt.
  18. Tomas202

    Avininkystė.

    3 juodgalves ir dvi baltgalves. Neveislines. O ju dabartiniai palikuonys nuo sulfoku barono. o siulo mainyt irgi i misruna.
  19. Tomas202

    Avininkystė.

    Sveiki. turiu 5 eravedes ir siulo man mainyti baroniukais. Kaip patartumete ar apsimoka ji auginti? ar geriau reikalui esant issinomuot barona?
×
×
  • Create New...