Jump to content

aiv

Nariai
  • Pranešimai

    93
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    aiv reacted to dzipas in Derliaus nuėmimo dienoraštis   
    Tamsta toks pats kaip ir Lietuvos zemes ukio priesas giedraitis - tauzyjat nesamones nuo kuriu naudos nulis, o darbo belenkiek. Babkes palydovams belenkokios tam kad stebetu ar tulas kaimietis are ar ne ar paliko likucius ar ne . Tai yra savo valstybes pilieciu nekentimas ar kazkas tokio kai prikuri reikalavimu, prizadi skatiku ir liepi laikyti zalia pudyma ar panasiai, a po to stebiesi - jo.... padidejo zenkliai.....matai kaip cia netiketa..... tai yra utopija mums zemdirbiams ir pasipinigavimas vertelgoms. Viskas buvo gerai kol i valdzia neatejo pelkinis ir giedraitis - nu i da agronomas koncerno. Ir nereikia pasaku sekti del reglamentiniu nuostatu - galima buvo moduliuoti labai daug ir svarbiausiai normalios salys tikrai pasirinko schemas kur zemdirbiams nekenkia (darbas del darbo) ir duoda didesnes kompensacines ismokas, o pas mus atvirksciai - kaip pavyzdys atsistoja pelkinis ir sako pas mus didesnes ismokos uz vaizdo gamtai elementus - visus krumus surinkau - pyst 1,7 ha, o tai ismoka afigirena gausiu  .... Buriat, kad butinai zalia pudyma privalomai turim isivest kaip negamyba ir sakot mazinkim kuro suvartojima... Plet eiline nesamone kai nulis naudos is to zalio pudymo (yra daug geresniu zemes atstatymo sejomaininiu variantu) - o kuro isdeginam tiek pat ar net daugiau - emisiju mazinimas ar  anglies uzrakinimas? O kas liecia ketvirtadienio pasakas pries miega is agenturos - tai ne kuris  rajono zemes ukio specialistas yra zymiai geriau pasiruoses nei koks geografas pagal specialybe skaitantis teises akto teksta.
  2. Patinka
    aiv got a reaction from nierkac in Derliaus nuėmimo dienoraštis   
    Čia daug verkiančių 5-8 t, o kaip jums Varėnos r. Iš 35 ha 55 tonos kvietrugių, va čia tai sausra palietė. 
  3. Patinka
    aiv got a reaction from salamfeko in žiemkenčių buklė   
    Pas mus rugiai jau su varpom. 
  4. Patinka
    aiv got a reaction from gbandinis in Pavasario darbai   
    Kiek skaitinėjau iki krūmijimosi pabaigos geriausia. 
  5. Patinka
    aiv got a reaction from adblue in Grikiai   
    Kada pradesit set grikius?
  6. Patinka
    aiv got a reaction from bggg in Kombainas uz 20000euru koki geriau rinktis   
    http://m.skelbiu.lt/skelbimai/1990metu-5-4-metrai-kederis-su-rapso-stalu-6kratikliai-240ag-22170763.html kokios nuomones apie droninborg kombainus?
  7. Patinka
    aiv reacted to dzipas in ekologinis ukis   
    Is Agrowill ataskaitos keletas citatu:
    "...Neaudituotais duomenimis,  ekologinio ūkininkavimo modelį diegiančios AB „Agrowill Group“ įmonių grupės pernai gavo 47,42 mln. eurų pajamų arba 13 proc. daugiau nei 2014 metais, kai bendrovės pajamos siekė 41,95 mln. eurų...."
     
     
    "...2015 metų bendrąjį pelną iš grybų ir komposto pardavimų sudarė 2,06 mln. eurų, iš augalininkystės – 2,87 mln. eurų, pieninė gyvulininkystė generavo 0,92 mln. eurų nuostolio. Bendrovė gavo 7,5 mln. eurų žemės ūkiui skirtų išmokų, iš kurių beveik 4 mln. eurų sudarė ekologinės išmokos, kurios visiems ekologiniams ir pereinamiesiems ūkiams yra skiriamos kompensuoti dėl ekologinio ūkininkavimo reikalavimų laikymosi mažėjančius derlingumus ir pieno primilžius....."
     
    Labai smagu pasidziaugti kad nuo siol ekologiskos produkcijos tikrai netruks
  8. Patinka
    aiv reacted to grudasss in Del vabaliuku gruduose?   
    Plius grūdų aušinimas su orų vėsimu lapkričio mėn, nes vasarą supilti "ataušinti" prie 0 temperatūros, vidury aruodo bus +25 Vat kai juos pašersi -5 laipsnių oru ir ataušinsi iki +5-0 tada rūpesčių dėl vabalų nebus.
  9. Patinka
    aiv reacted to Vylukas in Deutz Fahr traktoriai   
    Tas,apie kurį rašiau turi keliolika JD (savaeigių),vieną DF (kad jį kur,pasak jo) ir vieną fendt'ą.
    Na su fendt,o juo labiau su JD jis tikrai nesiryžtų lygint Deutz fahr'o
    Kai paklausiau,kaip jam naujasis Fendt'as,tai tepasakė,kad ten nieko stebuklingo ir,kad bent servisas normaliai dirba.
  10. Patinka
    aiv got a reaction from Augunstas in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Taip, tie stambus, dabar tik atsinaujins technika. Parduos 5 m senumo+ parama ir traktorius naujas iseina, net pridet nieko nereikia. O smulkus ir liks smulkus, su senu belarusu.
×
×
  • Create New...