Jump to content

andas

Nariai
  • Pranešimai

    41
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius andas

  1. On 2021-04-30 at 10:02, waldasxl pranešimas:

    Kalba ne apie eilinius piliečius. Kalba apie valdžios žingsnius. Kokiu tikslu šios taisyklės, kas turės iš to naudos.

     

    Taigi aiškiai pasakė, reikia "pridėtinės vertės". Jei smulkinant sudega bakas  saliaros, kad surinkti sudegs dar vienas.  Nuo kiekvieno smulkintojo papildomas bakas. O tai reiškia pridėtinio darbo turės  tiekėjai, kolonėlės, detalių pardavėjai, plius mokesčiai , akcizai ir ... 

  2. Prieš 8 valandas, ludditas pranešimas:

    Ar teisingai suprantu 16.6 punktą jei paraišką teikiau iki 2019 birželio 5d gamybai, tai ir dabar galiu teikti gamybai?

    TAR pastaba. Šis papunktis netaikomas pareiškėjams ir paramos gavėjams, pateikusiems paramos paraiškas iki 2019 m. birželio 5 d.

    Nr. 3D-568, 2019-10-11, paskelbta TAR 2019-10-11, i. k. 2019-16264

    Gali teikti tik perdirbimui. NMA šį papunktį traktuoja kitaip, nei mums norėtųsi :)

  3. Prieš 9 valandų, kristivi pranešimas:

    .... Laikas daryti išvadas..

    Kiek pamenu, tai visos 2014-20 SMULKIŲ  lėšos jau buvo išnaudotos 2016 anos valdžios. Dabartiniai perskirstę kažkiek atrado šiems metams. Tik gal nesitikėjo tiek paraiškų. O jei pagal kitas programas "stambieji", "perdirbėjai" ir kt. nebe įsisavina skirtų lėšų, tai valio, dar liks nesuvalgyto pyrago. Gal pagaliau veika susijusių asmenų,  intensyvumo sumažinimo ir kt. taisyklių sugriežtinimai. Tokiu atveju po kokio nors perskirstymo "smulkiesiems" galima tikėtis dar trupinių.

     

     

     

     

     

  4. Prieš 6 valandų, gzhegozh pranešimas:

    Matau, kad gali būti problemų su tais pasais ir galiojančia technikine... gal bandyti rašyti paraišką be šių dokumentų, o tik su pasiūlymais. kol NMA pradės administruoti, jau bus daugmaž aišku, ar tikėtis paramos. Jei bus viltis gauti paramą, pradėti derinti su pardavėju dokumentus ir pateikti NMA (vis tiek NMA prašys papildyti paraišką reikiamais dokais) ? Ką manote?

     

    Manau labai rizikinga. Per atsakymui skirtas kelias dienas turėsi susirasti  ir traktorių ir 2 komerc.  panašius į  paraiškoje parašytus parametrus.  Peržiūrėjau skelbimus, tai net MTZ panašių nerandu.

  5. Lasa del temperaturos skirtumu o ne nuo dangos ,skarda ar tentas tas pats , dar viena gudrybe det sviesia danga bet ir ta isyla nuo saules .  visur mediniai po skarda ,impregnuoti tik namui +kondensacine plevele . 

    Būtent dėl t skirtumų, skardos vidinis paviršius bus tiek pat šaltas kaip lauke, o šiferio, lentų ar skard+plėvel šiltesnis.

     

    Paklausiu kitaip:  Ar tas varvėjimas nuo skardos labai trukdo gyventi, sušlampa grūdai, trąšos, maišai, technika..?  

  6. O kaip tada paaiskinti  kai angaro sienos betonines stogas skardinis o grindys islietos asfaltu ,ir visiek varva nuo stogo ? furos tentines tas pats efektas buna tik saule pasviecia ryte  ir varva .... :)

    Teoriškai rytais šalčiausia paros t, oras patalpoje atšala ir jame esanti drėgmė nebetelpa, nusėda ant šalčiausių paviršių (skardos, tento ...). Spėju, angare be grindų oras bus drėgnesnis ir greičiau kondensuosis.

    Nežinau kaip su skarda praktikoj?  Šaltoje stoginėje su gyvuliais, kur mėšlas garuoja, tai net nuo šiferio būna varva, o žiemą ir apšerkšnija. O pas jus Augunstai mediniai ar metaliniai ilginiai ir kiek to varvalo, vienas kitas lašas ar balutės?

×
×
  • Create New...