Jump to content

Kazas50

Nariai
  • Pranešimai

    50
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Kazas50

  1. Sveiki. Youtube pažiurėjau kaip reguliuoja vožtuvus. Randa su VMT pirmą cilindrą ir atreguliuoja 0,3 mm tarpelį abiems vožtuvams. Tada suka 180 laips. (puse skriemulio apsukimo) vėl regulioja abu  antrojo cilindro vožtuvus.

    Mano reguliuota pagal T 25 vadovėlius, knygas. Ten pirmą cilindrą atreguliuoji įsiurbimo vožtuvą - tada suki 180 laips. atreguliuoji pirmo cilindro išmetimą. Tada vėl 180 laips. suki ir reguliuoji antro cil. įsiurbimą, po to suki 180 laips. vel reguliuoji antro cilindro  išmetimą.

     

    Kaip jūs reguliuojat.

  2. On 2017-06-16 at 14:14, irmis22 pranešimas:

    gražus traktorelis ,turiu klausima noreciau nusipirkti freza ant pupso , koki ploti suktu pupsas ir mazu kas parduoti kokia turit , ir kokia geriau pirkti yra nuo japonu ir lenkiskos ,

    Parvežė vaikai iš Norges 1,6 m. Apie savo sklypą dirbu, tik sunkoka pupsiui. Turėtu gal būti ratukai, o pas mane nėra.  Pasidariau bulvėm dirvą, pernai rundapu numarinau žolytę, tai 2x su freza, pavasarį suarta ir kultivuota, Auga bulvės kaip rūtos.

     

  3. Prieš 21 valandų, Vaivada pranešimas:

    Nesigavo man su tuo filtru, nei hermetika, nei naujas, nes naujas iš senesnio traktoriaus (centrifuga) - ėmė bėgti tepalas per alsuoklį. Nežinau ką daryti, gal alsuoklį užglušinti, tik ar nieko nenutiks? gal teks ieškoti kas ištekins tokią detalę, nes niekur nėra pirkti, o ir gamyklos nebegamina.

    Tai kokia ten detalė, gal yra kas išardęs variklį ir rasi. 

  4. Buvau persidaręs iš SK 4. Pirkau T 25 vidinius rato diskus, pjaustėm, vargom , bet padarėm. Pavažinėjau gal 2 mėn. Miške pavasarį šlapiam užsikroviau priekabikę malkų ir važiavau namo. Pamiškėj pabuksavau, kad ir plačiom padangom ir viena sprogo. Vežiau siaurą ir taip namo su skirtingom parlėkiau. Vaizdelis nia koks. :).

    Po to dar radau, kad centras negerai gavosi virinant ,musimas buvo. NEPATARIU KARTOTI KLAIDŲ.

    Dabar vaikai atvare FORDSON DEXTA. Plačios padangos, pagastrolinsiu.

  5. Sveiki. Dauguma šiemet pradėsiu dirbti halturkei tai norisi suzinoti kiek mazdaug prasyti. Paklausiu viska iškarto nes neturiu laiko ieškoti

    Bulviu sodinimas 6Lt/aras

    Apvagojimas2 lt/aras

    Purskimas30 lt/ ha

    Zoles pjovimas150 lt/ha

    Grebimas30 lt/ha

    Vartymas40 lt/ha

    Arimas200 lt/ha

    Kultivavimas150 lt/ha2x

    Ruliu darymas be plėveles14 lt/vnt

    Ruliu darymas ir kartu sukimas i plėvelę40 lt/vnt

    ;)

    Nesąmonė grėbti už 30lt ha. Nebent 6 m grėblys ir pieva, kaip stalas, traktoriui kondiškė ir muzikikė groja. :)

    Pabandyk su Dobilu 3 nelygioj kalnuotoj su kurmiarausiais ir visokiom vagom pagrėbt. 30 litų vien pirštam, varštam ir guoliam, o kuras, tepalai ir darbas + 30 laipsnių karšio ir begalinis triukšmas, vibracija, dulkės.

    Aš imu 70 l/ha.

  6. visiškai teisingai. Dekompresorius tik lengvam paleidimui ir minėtam atvejui. Bet aš nesusitvarkau su dekompresorium, atrodo pakelia bet mažai ir variklis vistiek sunkiai prasisuka. Tenka ranka užspaust oro filtrą ir vedasi kaip su išjunkta kompresija.

    Vožtuvai sureguliuoti, pasukimo svirtelės kampas "nenudilęs". Šiam forume jau diskutuota, bet rezultato nėr.

  7. Jis kaip ir neparduoda, tik jam jis nebereikalingas, as pats sakiau kad galetum man parduoti, jei tau nebereikalingas,sako net nezino kiek tokie kainuoja, sake pagalvos. Tai ir nezinau kiek siulyti, kad man apsimoketu, siaip tai kaip paziuri autogide kokiam, tai eina jie virs 10 000, o jei dar graziai atrodo tai ir 14-15. Esu girdejes kad sitie traktoriukai labai patvarus ir ekonomiski, kuro atzvilgiu, ar tai tiesa?

    turiu jau 2 metus 1993 m. Dar reikėjo nemažai įdėt, kad eitų. Bet ekonomiškas ir jėgos yra. man atitiko visus poreikius turint 50 a ariamos ir 1,5 h pievų. Turiu 2 v plugą, kultivatorių, žemės frezą, priekabą, bulvių sodinamą, žolės smulkintuvą, grėblį-vartytuvą "Dobilas", buldozerį tai dirbu visus metus.

  8. pažymejau raudona spalva

    pas mane T- 25 irgi neišjungia. Išėmus svirtelestik truputi užapvaliya, turėtų kelt, bet nekelia . Artėja šalčiai tai be išjungimo prastai, kas dar ten gali būti, vožtuvus susireguliuoju, rezultato nėr.

    Tai va tas apvalus viska ir daro. Aš daugiau neišmasčiau variantų. tu išsiimk, su svarke dėk taška, apšlifuok ir turi būti gerai. pas mano t-25 pilnai išjungia taip padarius. o kaimynas su t-40 nemokėjo gerai vožduvų reaguliuoti, todėl taip jam ir pasidarė.

    nu bet ten nėr ka restauruot, 0,2 mm kraštelis nudilęs. Nemanau kad uždėjus taška ir vėl nušlifavus atsiras dekompresija.

    Vėl reguliavau vožtuvus, tas pats truputi kelia bet neatidaro pilnai.

    Dar toks klausimas ant VMT 2 kartus galima pakliut, ir vienu atveju tarpas apie 6 mm, o kitame VMT yra 0,3 mm. Ar taip ir turi būt.

×
×
  • Create New...