Jump to content

zverukas

Nariai
  • Pranešimai

    396
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius zverukas

  1. On 2019-11-18 at 21:23, pukotukas pranešimas:

    Kaip manote jei pavasarį granulioto paukščio mėšlo koki puse tonos ant 1 ha užpylus. Liaudis kalba kad geras daiktas 

    puse tonos mazai, ten lygtais veiklios npk iseina 4-4-4 tai reik skaiciuot. as symet meginau po tona. Kai kur po 2i tonas. Ukis eko. Rezultatu neskaiciavau bet is akies efektas neblogas. Tik del sausros turbut nespejo viskas istirpt laiku . Isbaratyt su paprasta barstykle yra reikalu. Labai letai vaziuot reikia. Kaina buvo 163e/t kieme. 

  2. kombaino reguliavimu nezinau, ne pats kuliu. Del auginimo, reikalas tas, kad jie neskuba zydet ir po zydejimo labai ilgai bresta. Symet is pavasario gavo sausros ir nuo streso gan anksti prazydo taigi ir subresti spejo, be to symet praktiskai nebuvo vabalu. Uzpernai viska totaliai nuede ziedinukai. Zodziu pardavimui augint tai neplanuojam nes per daug rizikos, bet sau vis pasisejam koki kampuka. 

  3. On 2019-08-22 at 21:58, sole pranešimas:

    Metus tik žaliam pūdymui, reiks pasiieškot motiejukų sėklos. Po avižų sėjant dobilus užtektų vieną kartą suskusti su noraginiu skutiku 10cm. gyliu ir sėti?

    ziurint ar daug zoliu, jei nedaug tai pilnai uzteks. Siaip ateiti siulyciau dar pavasari iset i pagrindine kultura, sutaupysi zemes dirbimo

×
×
  • Create New...