Jump to content

Gi

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius-Elektrėnai

Gi pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Gi

    Avių liga

    Ačiū atsakiusiems:) O koks vakcinos pavadinimas? Ir ar reiktų paskiepyti ir ožkas, kurios tam pačiam tvarte, nors atskiruose garduose, bet kontakto neišvengsi. O arklys? Ir jam gręsia užsikrėsti?
  2. Gi

    Avių liga

    O gal ką patarsite?
  3. Gi

    Avių liga

    Milteliai Fermactiv, patarė vet. gydytojas.
  4. Gi

    Avių liga

    Sveiki avininkai:) Įsigijau neseniai porelę jaunų ostfryzų. Avytė stipri, sveika, o avinukas iš kito ūkio, mažesnis ir bijau, kad būsiu atsivežus užkratą - ausys apšašusios buvo. Nors pardavėjai sakė, kad neužkrečiama, bet ir avytei prieš porą dienų atsirado šašiukai burnos kamputyje. Panašu į pųslelinę. Ar jūsų avims taip būna? Kaip gydote? Vet. gydytojas rekomendavo cortizeme tepalą, bet nesinori su hormonais. Tepėm avinuko ausis medetkų tepalu, šiek tiek padėjo. Dar prie viso kito avinukas pradėjo viduriuoti. Laikom ant šieno ir vandens, gauna ąžuolo šakučių ir fermentų virškinimui. Prieš 10 d. abiems suleista ivomec plus. Gal kokių patarimų turite? Ačiū
  5. Radau - nepalankiose vietovėse realizuoti reikia: Javai 300Lt/ha Daržovės, vaistažolės 1200Lt/ha Sodai 3000Lt/ha Uogynai 1500Lt/ha O gal kas pasikeitė?
  6. Sveiki, kur galėčiau rasti normas, kiek reikia parduoti derliaus iš ha, kad gauti išmokas?
×
×
  • Create New...