Jump to content

EdgarasK

Nariai
  • Pranešimai

    63
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario EdgarasK paskelbtas turinys

  1. EdgarasK

    Avininkystė.

    Buvo aptverta,persoko.Kopensavo.. Na tikrai gaila dar tadien norejau jas namo vezt bet kazkaip neparsiveziau atvaziuoju ir taip jau padaryta.
  2. EdgarasK

    Avininkystė.

    na laikiau as kitam name ten aptvertos su piemeniu buvo tai kaimyno sunis sugalvojo nubekt ~2 km pas mano avis ir visom kumpiai iskasti buvo..
  3. EdgarasK

    Avininkystė.

    post229230.html#p229230 gal kam reiks.. Parduodu todel kad sunis sudraske avis..
  4. EdgarasK

    Avininkystė.

    Pas mane taip pat avys per atstuma laikosi.Kad ir ka duotum neina prie priemenio arti.Nes keleta kartu gavo tai net i ora isoko
  5. EdgarasK

    Avininkystė.

    O sarole ar sullfokus?
  6. EdgarasK

    Avininkystė.

    Pasiskambyk i sita nr 861391981 (Jonas Raizys) nepasirasiau ten ar sarole ar sulffolkus parduoda.Kiek zinau jis augina apie tukstanti eriavedziu.
  7. EdgarasK

    Avininkystė.

    pajami dedi skelbima ir lauki o kokias augini Na suprantu bet uz 1 kg kaina neapsimoka? ar kokia bazine kaina parduodat? LJ auginu.
  8. EdgarasK

    Avininkystė.

    Tai atsakysit kaip parduodat neseniai nujunkytus avinus?
  9. EdgarasK

    Avininkystė.

    Visi pasidare,taip paprasciausias sprendimas dejimas ant plytos nekasant i zeme. Jei tikrins sakai kad laikinas neturejau kur pasistatyti. O seip tai niekas ten netikrina jei geru kaimynu neturi.
  10. EdgarasK

    Avininkystė.

    Sveiki,po kiek ir kaip parduodate neseniai nujunkytus avinus?
  11. EdgarasK

    Avininkystė.

    Avis suvarot i lauka kaip buna lauke ir lietus pradeda lyt? Nakti dabar paliekat lauke? Ar nieko neatsitiks kad aviukus 2 men paliksiu lauke kartu su kitom avim per nakti?
  12. EdgarasK

    Avininkystė.

    Sveiki,kada kerpate pavasari avis?
  13. EdgarasK

    Avininkystė.

    Jei LJ jom pastoviai buna plauciu uzdegimai skaiciau.
  14. EdgarasK

    Avininkystė.

    Kokius aptvarus naudojate avims? Kokius piemenys? Vielas ar ka nors kita? ar neislenda per jas eriukai? Dekui uz atsakymus.
  15. EdgarasK

    Avininkystė.

    Dregme. Pasiziurek kada buna sausesnes jos ir atidaryk langa kad ta dregme dingtu bent jau as taip galvoju.
  16. EdgarasK

    Avininkystė.

    Na man nesvarbu istikro ka paremsiu.Jei jos nebutu isvis kazin ar dabar turetume uz ka po interneta narsyti. O seip geriau pirkti is ten ar is zmogaus? Nes man reikia gero avino kad geri vaikai butu.
  17. EdgarasK

    Avininkystė.

    Na ta ir pats zinau bet man idomi zmoniu nuomone. Gal kas yra pirkes,turi patarimu ar verta ir pan.
  18. EdgarasK

    Avininkystė.

    Nezinot Seduvoj geri avinai parduodami? Na ir kokia jo kaina butu?
  19. EdgarasK

    Avininkystė.

    o kiek dabar laikai aviu?jei galvoji kad romanovas padidins atsivestu eriuku skaiciu tai nebuk tuo tikras ,o kad pagerins mesos kokybe ir atsparuma ligoms tai tikrai .Jei laikysi 50 eriavedziu tai gimstamumas bus 1.5 eriuko ir tai bus labai gerai, nebet turi labai geras saligas priezurai. Siaip tai smagu kad dar yra optimistu linkiu sekmes Dar tik pradedantis as. Tai dabar 1 vyresne 1 metu dar dvi ~1,5 men ir 2 avinukai.Galvoju dasipirkt bet dabar niekas neparduoda LJ
  20. EdgarasK

    Avininkystė.

    Gal po dešimties metų ir gausis veisle artima LJ... Iš kur busit garantuoti, kad kokybiškos atvestos ir atrinktos avytes atves ne romanovo pažymių avytes vėl...? Jei naudosite jau atvestas avytes, reiks laukti kol jos subres ir tik tuomet kergti ir nuolat turesit pirmavedžių... Man matos ne biznio planas, o iš Š.... spaudžiamas vaškas... Pritariu. Kam cia eksperimentus daryti jei jau senai viskas yra isbandyta ? jau ka ka bet romanovus su L.j. kergti tai manau prastas variantas... ir tuo labiau, kaip kazkas cia planuoja, kokios dar veisles laukti galima, tiketis sukryzminus sias avis ?? Dabar rimciau pagalvojau ir tikrai sumasciau ta pati ka ir jus 4 metus laukt ir net negaut dokumentu kad jie L.J. Gal kas zinot kiek Seduvoj kainuoja avinas? Nes noreciau isigyti tvirta druta tikra L.J avina.
  21. EdgarasK

    Avininkystė.

    Gal po dešimties metų ir gausis veisle artima LJ... Iš kur busit garantuoti, kad kokybiškos atvestos ir atrinktos avytes atves ne romanovo pažymių avytes vėl...? Jei naudosite jau atvestas avytes, reiks laukti kol jos subres ir tik tuomet kergti ir nuolat turesit pirmavedžių... Man matos ne biznio planas, o iš Š.... spaudžiamas vaškas... Na cia tas pats kaip jauciu darymasis.. Kodel po desimties? pas jaucius tas buna 4 vada jau skaitosi grinaveisliai manau pas avis taip pat butu.
  22. EdgarasK

    Avininkystė.

    Na ukininkas Kuprys sake taip pat dare kaip as galvoju.Na normaliai viskas buvo.
  23. EdgarasK

    Avininkystė.

    Na galvoju savaitgali vazuoti nusipirkti jau Romanoves su LJ avinu sukergtas.Na del dydzio dabar man nelabai ir svarbu kol veislei issiauginsiu poto gal ziuresiu kurias pasilikti veislei kurias brokuoti.
  24. EdgarasK

    Avininkystė.

    Galvoju prasididinti banda naudodamasis romanovo veisles avimis kadangi jos daznai ir daug veda kergciau su j.galviu avinu ir daryciau krizminima ir po kiek laiko vaikai jau butu l.j ar apsimoka taip daryti? kadangi galvoju laikyti maziausiai 50 eriavedziu. Ar geriau pirkti tik l.j?
  25. EdgarasK

    Avininkystė.

    Kokio amziaus atskiriat avinukus nuo motinos? Avytes paliekat su motina?
×
×
  • Create New...