Jump to content

sigaspiga

Nariai
  • Pranešimai

    120
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie sigaspiga

  • Gimtadienis 08/09/1975

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    Triušininkystė, žvejyba

Miestas

  • Miestas
    Širvintos

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

sigaspiga pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Kur aplink Vilnių perkat frezai nagus? Freza japoniška :).
  2. Geras. Gal, adresą žinai tikslų, tos parduotuvės?
  3. Litechnijoj 12,99eur + 6eur atsiuntimas. Va, tau ir kapeikos
  4. Sveiki. Kur perkat kuro ir oro filtrus aplink Vilnių-Ukmergę? Reikia Yanmarui YM2000BD. Kažkada, forume skaičiau, kad jie plaunami. Kuro filtrą, tai suprantu, galima išplauti. Bet, oro filtrą - nelabai įsivaizduoju :(.
  5. sigaspiga

    kombikormas triusiams

    Kokia kaina gaunat De Heus? Pasidalinkit kontaktais .
  6. sigaspiga

    Nutrijos

    Na, pasidalinkit patirtim. Kodėl nutrijos suėda tik gimusius nutrijukus? Ar čia tik silpnus, negyvus suėda? Taip skaniai visi kerta, kad kraupus vaizdas
  7. Pirmavedem stengiuosi paringti smulkesni patina, aisku reikia ivertinti kiekvienos pateles galimybes, jos sudejima. Tikiuosi pirma karta nekergi perjaunu pateliu?
  8. sigaspiga

    Triušių ligos

    Sveiki, kolegos. Tavo sergancios triuses vaikai, taip pat gims sergantys. Jokiu budu ju nemesk pas kitas pateles. Jei miksomatozes forma nestipri, prasirgs tavo triuse ir turesi triuse su imunitetu. Triusiukam sansu maziau . Del "nunulinimo", zinoma tai padaryti galima greitai, bet nematau tikslo to daryti su sveikais triusiais. Nusipirksi naujus triusius lygiai tokius pacius su dviem ausim, keturiom kojom ir su kruva lepumu. Rimtai isdezinfekuoti, netik, kad lengviau pasakyti, nei padaryti, bet daugumos tvartu yra neimanoma. Viso tvarto, su visa iranga, neimerksi i ecocido vonele. Todel ir rekomenduojama uzsikretus triusidei, naikinti visus gyvunus, visa iranga kiek imanoma , isdezimfekuoti patalpas. 2-3 metus daryti tose patalpose pertrauka, tada vel viska isdezinfekuoti, atnaujinti sienas, grindis, lubas ir iranga. Nusipirkti sveikus triusius ir... Jeigu pasiseks po kokiu 2-3 metu, vel tavo ferma uzsikres savaime. Stiprybes ir kantrybes, kolegos triusininkystes versle . Jei kam kils noras pasikalbeti apie triusiu auginima, mano tel. Nr. 865042247. Nelabai uztenka laiko rasyti .
  9. sigaspiga

    Triušių auginimas

    Sansu tavo suviduriavusiems mazyliams labai, labai nedaug. Parasyk sitam forume paieskoje zodi Trisulfon ir pasiskaityk. Viskas yra jau aprasyta. Sekmes.
  10. sigaspiga

    triusiu serimas

    Avizos, zirniai, vikiai.
  11. sigaspiga

    Aš ir mano triušiai

    Va, tavo pasisakymas, tai tikrai primena vaikelio sapaliones. Turbut uzpavydejai meskeno? Turejo bachuras, jo manymu grazia nuotrauka, save pristatyti ir ja ikele. O, tu,uzsidaryk savo vaiku darzeli ir nekelk cia nesantaikos .
  12. sigaspiga

    Triušių ligos

    Paleisk savaitele i raumenis ENROXIL, pagirdyk Trisulfon. Po sito kurso pagirdyk Fermaktiv pora dienu. Suleisk multi vitaminu. Stebek kiek geria, kiek eda. Jei geria nedaug ir aplink akiu obuolius pagelte, tai praradus daug skysciu. Reikia po oda suleisti ringerio kokteilio. Ir dar visokiu kitokiu fokusu yra kuriuos geriau uz veterinara gali zinoti tik pats augintojas. Sekmes gydyme. Tikiuosi, kai praradai patele, pradezifenkavai bent jos narva? Nepakenktu ir dabar,tu susitraukusiu pateliu su vaikais, prapurksti garda Ekocid miltukais.
  13. sigaspiga

    Triušių auginimas

    Jei uosviene nori baltu belgu, tai taip ir bus, tu, cia bejegis . O jie lepus, kaip ir visi grynaveisliai.Grozis reikalauja auku .
×
×
  • Create New...