Jump to content

rramiss

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario rramiss paskelbtas turinys

  1. pirmi nauji gyventojai atsirado - trynukai. neapsisprendžiu ar įsikišti su 'rankiniu maitinimu', nes vieną, mažiausią dažnai stumia šalin. bet jis sugeba rasti momentą, tai tikriausiai užvalgo ? per parą priaugo virš 100g. nzn ar užtenka tiek? o gal aplamai pieno mažoka trims ir avis tą jaučia?
  2. Kai kurie vaistai laikant gyvulius butini po ranka kad jei pamatei pykst ir sugirdei ir praejo ir nereikia traukt is ano pasaulio. Sveiki, kitoj temoj irgi klausiau: kokiu pagrindiniu vaistu ir priemoniu reiketu tureti namuose, kad be veterinaro bandyti susitvarkyti?
  3. Sveiki, gal galėtumėt brūkštelėti ko reikėtu turėti "avių" vaistinėlėje namuose? Kokių prieinamų LT įsigyti vaistų ir nuo kokių pagrindinių bėdų? Bandyčiau susikomplektuoti. Esu naujas avių auginime, plius turėtų ėriuotis už kelių savaičių.
  4. rramiss

    Triušių ligos

    LiLidija rašė: LiLidija rašė: sveiki ar galit patart kas gali but paskiepijau 3vadas triusiuku visus su ta pačia adata ir ta pačia vakcina praejo kokios penkios dienos ir ryte radau negyva (3vados) triusiuka(jam jau pries kokias 3 dienas nuo vakcinavimo buvo aplink akis raudona ir patyne) o dabar pamaciau kad iš 2vados vienam triusiukui tie patys požymiai kaip manot kas jiems nutiko ce del vakcinos ar del ko dar ir ar jie visinumirs Tai aš rašiau prieš savaite su puse bet dabar 3vados triušiukams tai pasikartojo ir visi taip pat apsikrėtė jiems aplink akys paraudo, ištyno ir po kiek laiko pradėjo bėgti pūliai ir padariau eksperimenta palikau juos gyvus jie jau gyvena 4 dienas taip, bet dabar ju akyčių visai nebesimato labai užtyno kaip manot kokia tai liga ar juos jau anuliuoti? o kaip su ausų, nosių tinimu? Jeigu tik apie akis, gali būti stafilokokas isimetęs.... Buvo keliems ir akys užpūliavusios, ir nosys sutinusios. Ir 'antram' gale labai sutinę viskas. Pora nugaišo, bet kitiems praėjo. Kas tai galėtų būti?
×
×
  • Create New...