Jump to content

Dramblys4

Nariai
  • Pranešimai

    55
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Dramblys4

  1. priziurim normaliai. Mano tvartas geriau atrodo nei kaikurie Palangoje nuomojami kambariai: plastikiniai langai ir durys, sienos tinkuotos ir baltai dazytos, ventiliacija, vanduo ir kanalizacija viduje, apsiltintos sienos ir grindys. Net neisivaizduoju pro kur galejo ilisti. Beto ir nuodu padeta. Bet klausimas buvo neapie tai. Ar del peles patele galejo ismetyti vaikus, ar cia suveike kiti faktoriai.

  2. Vizija yra. Paprasciausiai reikia zinoti kiek 1 pateliai reikia mazdaug m2 ploto ir m3 oro. Kiek m3 oro kaitos per para. Svajoju daryti sandaria ferma su rekoperatoriumi. Kuo mazesne ferma, tuo lengviau sildyti, bet didesne oro kaita. O cia atsiranda oro srautas arba prie naturalaus vedinimo skersvejis. :)

    Esu girdejas, kad 1 pateliai (su prieaugliu) skaiciuojama apie 2 m2 ir min 6 m3 oro. Dabar esu sugrudes 20 pateliu i 33 m2, tai ventiliacija ir sildyma spek reguliuot.

    visų pirma reiktų apsispręsti kokius triušius laikysi ir kam :)

    šiaip rimtesnės fermos Europoje, turinčios savo prekinius ženklus parduodamos triušius suteikia ir laikymo info kur nurodoma kaip triušį laikyti ir kuo šerti norint pasiekti jų deklaruojamus rezultatus :)

    kiek teko skaityti tai bendri principai būtų pastato min tūris apie 2m3/patelei, oro srautas 6-12m/min, 0,75-2 m3 1kg gyvo svorio per val. . Pastato kvadratūra maždaug 2m2/patelei :)

    Kažkaip nesusiveda: "apie 2m3/patelei" ir "Pastato kvadratūra maždaug 2m2/patelei". Patelei skyrus 2 m2 ploto ir jei tvarto aukstis 3m, ti gaunasi 1 patelei 6 m3.

  3. Vizija yra. Paprasciausiai reikia zinoti kiek 1 pateliai reikia mazdaug m2 ploto ir m3 oro. Kiek m3 oro kaitos per para. Svajoju daryti sandaria ferma su rekoperatoriumi. Kuo mazesne ferma, tuo lengviau sildyti, bet didesne oro kaita. O cia atsiranda oro srautas arba prie naturalaus vedinimo skersvejis. :)

    Esu girdejas, kad 1 pateliai (su prieaugliu) skaiciuojama apie 2 m2 ir min 6 m3 oro. Dabar esu sugrudes 20 pateliu i 33 m2, tai ventiliacija ir sildyma spek reguliuot.

×
×
  • Create New...