Jump to content

simona

Nariai
  • Pranešimai

    80
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    simona got a reaction from ukininkaitis in Putpeles   
    Sveiki putpeliu augintojai, gal kas turit marmurinių putpelių ir galit parinkti kiaušinukų perinimui? Kas kokias veisles auginat ir turit kiaušinių?
  2. Patinka
    simona reacted to EdgarasS in Putpeles   
    Sveiki,
    aktyviai ieškau sąžiningų ir į kokybišką produkto sukūrimą orientuotų putpelių augintojų. Svarbu, kad augintojui šis darbas labiausiai patiktų, o jeigu yra minčių puikia produkcija dalintis su kitais žmonėmis ir plėstis tai galėtume pasikalbėti apie galimą bendradarbiavimą dėl putpelių mėsos realizacijos. Geriausia rašyti asmeninę žinutę.
    Edgaras
  3. Patinka
    simona reacted to Fredis medine koja in šinšilai   
    Sveiki Lietuvos žmonės , kaip jus manot už ką mokėti reikia, kad jum pasako informacija kaip reikia auginti šinšilas ir jas veisti ? augintojas auginantis 20metu  garažia šinšilas mano yra vienas ir nepakatojamas ir niekas geriau nesugeba ? visa informacija mirga internete , 21amžius informacija nemokama , žmonės užstrigo sovietmečio laike ir už informacija ima pinigus , kaip tuo tarpu visas pasaulis ja dalinasi nemokamai .
  4. Patinka
    simona reacted to Eleo in šinšilai   
    Esame is "naujokų" kartos ( kadangi čia labai jau mėgstama skirstyti, tad iškart save pastatėm į vietą ). Jei nors vienas senas augintojas mažiau bambėtų, o draugiškai/kolegiškai pasikviestų į savo ūkelį atvirai diskusijai, patirties šlakelio pasidalinimui, tai manau, kad ne vienas naujokas dar ir pats savos kavos, ar net šašlykų atsivežtų maloniam pasibuvimui. Apart bambėjimų kol kas, mielieji, ne kažką pasidalinate. Tad ką jūsų manymu tiems naujokams daryti ? Kita vertus, na nesame ir "kūdikiai", puikiai daugelis moka atskirti kas yra kas, kad iš dangaus "pelnai" nebyra, gi ne iš vieno pavyzdžio kuriamas veislynas ir pats verslas. Danijos augintojų stiprybė ta, kad jie būtent bendruomenė, tarpusavyje besidalinanti savo žiniomis, patirtimi, nes suinteresuoti išlikti lyderiais ( kas jiems itin sekasi ). Neabejoju,kad net ir mums jie informacijos neskūpėtų. Pas mus priešingai, jei kažkas pradeda kažką panašaus daryti, iškarto ižvelgiama neaiški grėsmė, pavojus ir pan. Na, manau, kiekvienas lai atsirinks kur nori būti ir su kuo. Naujokai gal ir nežino kažkokių niuansų, bet sužinosime su laiku, netgi klaidų darymas - jau yra patirtis. Jus gi irgi jas darėte ? Išties niekaip nesuvokiu, ką jums ta asociacija blogo padarė, nes konkretumo nebuvo. Žmonės apgaudinėja ? Na, bet sutikite, kad jei tai tiesa, visa tai atsisuks prieš juos pačius, net ir be jūsų pastangų.
    Konkurencijos šiame versle nėra, nes ne tėviškėje apsirėdę kailiais puikuosimės vienas prieš kitą. Mums kur kas mieliau būtų žinoti savus kolegas, nei Danijos augintojų sąrašus turėti. Nors jei kam reikia, mielai pasidalinsime savo turimais. Kiek domėjomės "Standarto" šeimos kainos vidurkis -5000 kr. ( apytiksliai 670 eurų ). Su dokumentais. Gal nuo didesnio kiekio ir jūsų sugebėjimo dėrėtis kaina kistų. Bet čia jau individualu. Tiesa, tai kainos lyderiaujančių ūkių, besilaikančių TOP'e jau ne vienerius metus.
    Kol kas nesame asociacijos nariais, nes nėra būtinybės, o ir ūkis mūsų mažutis, pratinamės, mokinamės. Didelio ūkio neplanuojame, nes turime savus pagrindinius darbus ( nors laikas gal pakoreguos ) . Tad kol esame "maži", mums tikrai norisi kooperuotis, norisi bendrauti. Dideliais kiekiais perkant - pigiau, bet mes nesunaudotumėm. Mes mielai pirktumėm iš didesnių ūkių. Tad čia ir klausimas - prie kurios grupelės šlietis ? Senieji augintojai, patarkite .
    Tik prašymas, negalvokite, kad naujokai visiškai žali ir jiems, pasinaudojus proga, galima parduoti bet ką ir už solidžią sumą. Mes irgi skaičiuojame, o ir jūs gero vardo irgi nenorėsite prarasti, nebent jis jums visai nesvarbus .
     
    Na, metas pas savo pūkuočius, kažko prieš pilnatį suaktyvėję. Bet bus malonu, grįžus čia, rasti bent kiek mažiau pagiežos, o daugiau draugiškumo. Gi jis nekainuoja, tiesa ?
  5. Patinka
    simona reacted to Z. Kalnas in šinšilai   
    Labas vakaras, oi girdžiu, kaip pavydas Jūsų lupomis kalba... Jūs irgi buvot naujokai, irgi tikėjot stebuklais, tai kodėl ne paskatint, padrąsint, išduoti tuos penkis procentus paslapčių...
    Gero vakaro.
  6. Patinka
    simona reacted to gediminaske in nuorodos apie triusius   
    gal kam gamykliniu budu reik? narvelis apie 6Euriukus gaunas..
×
×
  • Create New...