Jump to content

Donatas999

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Donatas999 paskelbtas turinys

  1. Donatas999

    Triušių auginimas

    chebra kame reikalas jei triushes nesirupina mazyliais? P.s dvi pateles pavasari ir vasara atsivede po vada triusiuku viskas ok. Tiek rudeni, tiek dabar visai nesenai susikrove lizdus o triusiukai i juos nesuneshti ir negyvi (bet nesuesti, nei ka). laikau uzdaroje patalpoje prie pliusines temperaturos. ar cia metu laikas netikes, ar jau pateles motinishku instinktu neturi?
  2. Donatas999

    Triušių auginimas

    Gal kas daug maz pazysta Stasį Kaušiu? girdejau kad prie bankroto ribos. ieshko partneriu dabar. tiek limonu sukisho o dabar....sh. berot jis vienas ish didziausiu ir moderniausiu triushiu ukiu LT
  3. hmmm... nu ok jei ta rushi kuria turiu netinkama laikyti ant sieto ir dar jis nemazus pinigus kainuoja. turiu sociai medienos, net uosio dailylenciu galu yra like nuo statybu, darat ish ju koks butu optimaliausias budas? ta prasme lenteles plotis, tarpelio dydis.
  4. Sveiki, bandau "modernizuoti" gardus savo triušiams. Iki šiol auginau sunkiuoju būdu, na ta prasme narvuose su uždaromis grindimis. Patarkite kaip geriau įrengti patelių gardų grindis(išskyrus lizdą). Ar naudoti plieninį sietą (jei taip tai kokį) ar skersuoti ir kalti pvz lentas su tarpeliais. Kaip daryti kad būtų lengviau valyti ir kad išlindę iš lizdo maži triušiukai nesusižeistu kojų.
×
×
  • Create New...