Jump to content

Eimantėlis

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Rokiškis

Eimantėlis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki,vis dalyvaudavau kaip skaitovas,dabar nutariau ir parašyti. Turim anksčiau kieno tai minėtą Shibaura ( čia 3-jų cilindrų).Turim ketvirti metai, rimtesnių problemų kol kas išvengėm.Buvo užsikirtę generatoriaus guoliukai ir nemažai nervų kainavusį aušinimo pompos gedimą."Litechnija" pasiūlė savo meistrą su kosmine kaina ir patikino ,kad bandžius patiems remontuoti ,daugiau pas juos nesirodyti ... .Ką ir pridursi .Traktorius kaip supratot, iš jų.Gedimą sutvarkė vietinis meistras už 80 litų.Kam įdomu, rašykit ,papasakosiu smulkiau. Dabar į temą:su traktoriuku viską pasidarom- užsiauginam sau ,kai ką parduodam,bet svarbiausia ,kitiems žemę įdirbu.Žemės sklypeliai dažnai įkalnėse ,žemumos pavasarį ar rudenį būna itin šlapios.Va čia ir būna visas "prikolas"- galulaukėse dar antys plaukioja , o su šitokia technika jau gali dirvą džiovinti, kiti tuo tarpu laukia kol pradžius ar kol pašals (rudenį)Minusas- per mažas svoris ir lėtokas. O šiaip su tuo žemės ūkiu romantikos mažuma:nežinai kada nušals,kada kokios ligos puls,apie ravėjimą nė nekalbu.Nors nežiūrint labai į laikrodį ,dirbant,užsiaugint galima . Be to ir žmonės nesupaisysi kartais ko benori.
  2. Sveiki,vis dalyvaudavau kaip skaitovas,dabar nutariau ir parašyti. Turim anksčiau kieno tai minėtą Shibaura ( čia 3-jų cilindrų).Turim ketvirti metai, rimtesnių problemų kol kas išvengėm.Buvo užsikirtę generatoriaus guoliukai ir nemažai nervų kainavusį aušinimo pompos gedimą."Litechnija" pasiūlė savo meistrą su kosmine kaina ir patikino ,kad bandžius patiems remontuoti ,daugiau pas juos nesirodyti ... .Ką ir pridursi .Traktorius kaip supratot, iš jų.Gedimą sutvarkė vietinis meistras už 80 litų.Kam įdomu, rašykit ,papasakosiu smulkiau. Dabar į temą:su traktoriuku viską pasidarom- užsiauginam sau ,kai ką parduodam,bet svarbiausia ,kitiems žemę įdirbu.Žemės sklypeliai dažnai įkalnėse ,žemumos pavasarį ar rudenį būna itin šlapios.Va čia ir būna visas "prikolas"- galulaukėse dar antys plaukioja , o su šitokia technika jau gali dirvą džiovinti, kiti tuo tarpu laukia kol pradžius ar kol pašals (rudenį)Minusas- per mažas svoris ir lėtokas. O šiaip su tuo žemės ūkiu romantikos mažuma:nežinai kada nušals,kada kokios ligos puls,apie ravėjimą nė nekalbu.Nors nežiūrint labai į laikrodį ,dirbant,užsiaugint galima . Be to ir žmonės nesupaisysi kartais ko benori.
  3. Sveiki,vis dalyvaudavau kaip skaitovas,dabar nutariau ir parašyti. Turim anksčiau kieno tai minėtą Shibaura ( čia 3-jų cilindrų).Turim ketvirti metai, rimtesnių problemų kol kas išvengėm.Buvo užsikirtę generatoriaus guoliukai ir nemažai nervų kainavusį aušinimo pompos gedimą."Litechnija" pasiūlė savo meistrą su kosmine kaina ir patikino ,kad bandžius patiems remontuoti ,daugiau pas juos nesirodyti ... .Ką ir pridursi .Traktorius kaip supratot, iš jų.Gedimą sutvarkė vietinis meistras už 80 litų.Kam įdomu, rašykit ,papasakosiu smulkiau. Dabar į temą:su traktoriuku viską pasidarom- užsiauginam sau ,kai ką parduodam,bet svarbiausia ,kitiems žemę įdirbu.Žemės sklypeliai dažnai įkalnėse ,žemumos pavasarį ar rudenį būna itin šlapios.Va čia ir būna visas "prikolas"- galulaukėse dar antys plaukioja , o su šitokia technika jau gali dirvą džiovinti, kiti tuo tarpu laukia kol pradžius ar kol pašals (rudenį)Minusas- per mažas svoris ir lėtokas. O šiaip su tuo žemės ūkiu romantikos mažuma:nežinai kada nušals,kada kokios ligos puls,apie ravėjimą nė nekalbu.Nors nežiūrint labai į laikrodį ,dirbant,užsiaugint galima . Be to ir žmonės nesupaisysi kartais ko benori.
  4. Sveiki,vis dalyvaudavau kaip skaitovas,dabar nutariau ir parašyti. Turim anksčiau kieno tai minėtą Shibaura ( čia 3-jų cilindrų).Turim ketvirti metai, rimtesnių problemų kol kas išvengėm.Buvo užsikirtę generatoriaus guoliukai ir nemažai nervų kainavusį aušinimo pompos gedimą."Litechnija" pasiūlė savo meistrą su kosmine kaina ir patikino ,kad bandžius patiems remontuoti ,daugiau pas juos nesirodyti ... .Ką ir pridursi .Traktorius kaip supratot, iš jų.Gedimą sutvarkė vietinis meistras už 80 litų.Kam įdomu, rašykit ,papasakosiu smulkiau. Dabar į temą:su traktoriuku viską pasidarom- užsiauginam sau ,kai ką parduodam,bet svarbiausia ,kitiems žemę įdirbu.Žemės sklypeliai dažnai įkalnėse ,žemumos pavasarį ar rudenį būna itin šlapios.Va čia ir būna visas "prikolas"- galulaukėse dar antys plaukioja , o su šitokia technika jau gali dirvą džiovinti, kiti tuo tarpu laukia kol pradžius ar kol pašals (rudenį)Minusas- per mažas svoris ir lėtokas. O šiaip su tuo žemės ūkiu romantikos mažuma:nežinai kada nušals,kada kokios ligos puls,apie ravėjimą nė nekalbu.Nors nežiūrint labai į laikrodį ,dirbant,užsiaugint galima . Be to ir žmonės nesupaisysi kartais ko benori.
  5. Sveiki,vis dalyvaudavau kaip skaitovas,dabar nutariau ir parašyti. Turim anksčiau kieno tai minėtą Shibaura ( čia 3-jų cilindrų).Turim ketvirti metai, rimtesnių problemų kol kas išvengėm.Buvo užsikirtę generatoriaus guoliukai ir nemažai nervų kainavusį aušinimo pompos gedimą."Litechnija" pasiūlė savo meistrą su kosmine kaina ir patikino ,kad bandžius patiems remontuoti ,daugiau pas juos nesirodyti ... .Ką ir pridursi .Traktorius kaip supratot, iš jų.Gedimą sutvarkė vietinis meistras už 80 litų.Kam įdomu, rašykit ,papasakosiu smulkiau. Dabar į temą:su traktoriuku viską pasidarom- užsiauginam sau ,kai ką parduodam,bet svarbiausia ,kitiems žemę įdirbu.Žemės sklypeliai dažnai įkalnėse ,žemumos pavasarį ar rudenį būna itin šlapios.Va čia ir būna visas "prikolas"- galulaukėse dar antys plaukioja , o su šitokia technika jau gali dirvą džiovinti, kiti tuo tarpu laukia kol pradžius ar kol pašals (rudenį)Minusas- per mažas svoris ir lėtokas. O šiaip su tuo žemės ūkiu romantikos mažuma:nežinai kada nušals,kada kokios ligos puls,apie ravėjimą nė nekalbu.Nors nežiūrint labai į laikrodį ,dirbant,užsiaugint galima . Be to ir žmonės nesupaisysi kartais ko benori.
  6. Niekada nenaudojau traktoriaus su kabina. Nes sienaudamas prarasciau galimybe pabendrauti su savo draugais - gandrais. Bet girdejau (is Litechnijos), kad savo darbo kabinoje buna daugiau triuksmo, sake garsas kazkaip papildomai rezonuoja. O kaimynas nupjove kabina nuo savo T-25. Neklausiau ir nezinau kodel. Amerikoj zmones irgi gaminasi, taciau lengvai nuimamas, net mediniu konstrukciju tik ziemai - apsisaugoti nuo pugos ar zvarbaus vejo. Litechnija turetu buti nemazai pardavusi traktoriu su Lenkijoj gamintom kabinom. Butu gerai sulaukti atsiliepimu is tokiu pirkeju. Bijau ar nebus per anksta viduj. Tad pries ja gaminant reiketu irgi ivertinti visus uz ir pries. Nes darbo daug, o privalumu ... klaustukas. Kabina dalykas geras ,bet prideda mažiausiai 7 tūkst.Litechnijos kainomis.
×
×
  • Create New...