Jump to content

buster540

Nariai
  • Pranešimai

    873
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    10

Atsakymai kurių autorius buster540

  1. prieš 8 minutes , voras pranešimas:

    Atlaisk!

    Turi ir sugulusių?

    Ar tik šiaip, kaimyno nuostolius suskaičiavai?

    Turiu kwinc. Spėjau ir terpala panaudot bet buvus pieva atsigulė pailsėt.. Negalvok kad smulkus ir bukas, jei iš pavasario prastas startas ir potencialo nėra kam kist ten kur neatgausi? Dažnai fungicida naudoju 50 proc laukų ir nėra buvę kad vienus kuliu po 7 o kiti kurie nepurksti tik po 4. Nebūna taip, max 300-400kg skirtumas.. 

  2. Prieš 12 valandų, voras pranešimas:

    Bus 4 tonos. Gal ir neblogai.

    ~200 nuoma

    ~ 200 žemės darbai ir nukūlimas

    ~100 išvežimas

    Ir žiūrėk jau skolingas liksi jei už toną gausi tik po 130

    Nors dvackis liks dar pas kokią stoties draugę nueit

    Gal geriau tos 4 tonos ir status nei tokie, o kitų pinigų nereik skaiciuot.. 

    IMG_20200630_080342.jpg

  3. Prieš 11 valandų, Sauklys pranešimas:

    Pas ka svieseja ar stresuoja zirniai, noreciau paklaust ar issiplaunat purkstuva tinkamai? Man buvo pati pirma karta purskiant ant sudygusiu feniksa nustresavo irgi konkreciai, atsainiai ziurejau truputi prasiskalaudavau purkstuva ir pirmyn.

    Dabar stengiuosi purksti zirnius tik po kokiu 3-4 backu nepurskiant herbicidu jokiu, tada issiplauna purkstuvas ir jau keli metai is eiles jokio streso zirniams.  Daznai buna kad po vasariniu migliniu javu purskiasi zirniai nuo zoliu, herbicidai labai stiprus uztenka maziausio likucio purkstuve sukelti nemaza stresa nes  ir siaip tas zirnis silpnas kaip augalas.

    Yra tiesos... Viena karta prpaloviau tik.. Bet kaimynas rimtas ūkininkas ir purkštuvas mandras jau tikrai bet identiškai atrodo.. Norma 1.7 buvo tik.. Radau kamputi lauke kur nenupurksta visai kitaip atrodo.. Nelabai malonu iš tokių klaidų mokintis :-(

  4. Į arima nelabai su purkštuvu į važiuosi. Niekada taip nebūdavo, gal čia kad žiemos nebuvo. O paskui žemę susidirbo atrodė kad nieko ten neliko sakau vienas kitas kad bus nieko tokio vistiek kitąmet sėkla keisis, bet dabar kad priviso tai ir baisu ir sarmata.. 

  5. On 2020-04-13 at 21:00, mwex pranešimas:

    kokia chemija apart Fenix rinktis?  Stomp+basagran isbandyta ir patiko, bet kaina kandziojasi...fenix per daug streso zirniams purskiant ant sudugusiu...

    Kokios kainos jei ne paslaptis ir kas prekiauja? 

×
×
  • Create New...