Jump to content

TamTam

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario TamTam paskelbtas turinys

  1. TamTam

    Putpeles

    Sveiki visi, sugalvojau ir as pabandyti uzsiauginti putpeliu, tai nusipirkau 21vnt. Jau menuo kaip jos auga. Iskilo klausimas kaip atskirti patinelius nuo pateliu?
  2. TamTam

    Triušių ligos

    istorija: N.Zelandu patele ikeliau pas patina kerginmui, iki to laiko ji buvo sveika, po paros nueinu ir ziuriu , kad patele nebevaldo galiniu koju. iskeliau ja, bet ji net needa jau antra diena. Vandeni geria. Seriu kombikorma, tad pries dauzima reiktu maitinti bent jau 5 dienas ne kombikorma. o jei ji per ta laika nudves? ka daryti? dauzti dabar? jei tai padarysiu, ar mesa bus tinkama maistui?
  3. TamTam

    kombikorma

    Raiteli, kur siauliuose galima ieskoti kombikormos triusiam? pasidalink "taskais"
  4. TamTam

    kombikorma

    Timeshuttle, tai tu vienam poste Joniskio rekomenduoji.... tai jau sekanciam - neberekomenduoji. Tai kaip yra is tikruju?
  5. Sveiki, turiu problema: auginau aptvare dvi patelkas, ir viena is ju atsivede(aisku jos buvo sukergtos). Abi pateles baltos, tad kaip dabar atskirti kuri is ju motina, o kuri siaip.... prie kompanijos Tad butu klausimas toks: ar BUTINAI, skubiai reikia surasti "ne motina" ir ja atskirti , ar vis delto jos gali abi gyventi kartu? Aptvaras pas mane 2,5mX2,5m. Nes vienas triusininkas pasake, kad "ta kita" gali suesti triusiukus...
×
×
  • Create New...