Jump to content

alvydukas

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario alvydukas paskelbtas turinys

  1. alvydukas

    seryklos triusiams

    cia apie seryklas, ... biesiau ,gerai kad kad bandai kazka,bet to neuztenka...
  2. alvydukas

    seryklos triusiams

    dirbau pauksciu augintojams,bet man rodos tiktu ir triusiukams voljere kokiam.
  3. alvydukas

    seryklos triusiams

    ce vienam rusu forume radau. tai nusprendziau pasigaminti. visai nieko kol nesulaukiua 1 vados. o ta vada ypatinga jog yra maisyta su paprastu triusiu. o tie velnei tai megsta ir grudus kapstyti, bei siena is edziu. o zelndai tai tikri tinginei, tokie pasyvus o seip del to uzlengimo, tai tas uzlenkimas skirtas prisitvirtinti pire narvo. zinoma galima ir sutrumpiti bei uzlenkti ta skarda. bet kaip daba padarius kad ta serykla is po apacios prisitvirtintu pire narvo, ar kaskaip is sonu siap dariau ir sita,atradau jau seniai rusu forumuose,bet reikia ja tobulint.priekius reikia uzspaust po 1cm,skardos viduje nelabai gerai stovi.as turiu geras stakles ,tai man dar dar,o kitiems gali buti sunkumu.o tvirtink prikniedijes juostele ,kaip as savo paskutinese seryklose mazosose.
  4. alvydukas

    seryklos triusiams

    cia sumazintos seryklos,ir sablonas joms.telpa apie2,2kg
  5. alvydukas

    seryklos triusiams

    ryt ,jei spesiu imesiu viena savo sablona,gal macys..
  6. alvydukas

    seryklos triusiams

    si serykla gan panasi i manasias.o as visas savasias gaminau tik is paveiksleliu,kuriuos gaudavau.biski pavargdavau,bet pasidirbdavau palei savo nora.buna kad fabricnos buna suvirintos,o as tokiu negaliu,lieka kniedyt,tad sablonai ir netinka.
  7. alvydukas

    seryklos triusiams

    labai aciu kad palaikot,jug viskas del musu augintoju.
  8. alvydukas

    seryklos triusiams

    Na manau nesunku padaryt ir mazesne,o si gan nemaza.O pasarui gyli nesunku ir sumazint.o cia dar vienas kurinis,gal kam pades..
  9. alvydukas

    seryklos triusiams

    o cia kuriau vistoms,bet gal tiktu triusiams
  10. alvydukas

    seryklos triusiams

    mano manymiu tai vertingos skardos svaistymas. nu nebent is atlieku ce tokes padarei. o seip yra ir geresniu varijantu pritariu tau jos tikrai per dideles. manau nipeliai geriausiai kaip kam geriau,bet rusijoje jas gamina,is ten nuziurejau.1vnt-6lt(nuo10vnt)
  11. alvydukas

    seryklos triusiams

    Iskart matau viena reikala, kuri tau reikia pataisyt. Nupiesiau ant tavo fotkes, pasiziurek. Ta briauna turi but zemiau arba bent jau lygiai su krastu, kur triusiai kis galva. Uztai kad pasaro pribyres iki pat virsaus. O tai nera gerai, kad ir nekapsto, bet kisdami galva pirmyn atgal, pasara snukiu isbarsto. labai aciu,pataisysiu,nors ju ,kiek ziurejau yra tokiu.nesusidures nezinosi.Aciu gal tokios kam naudingos,pagaminau kazkiek.
  12. alvydukas

    seryklos triusiams

    Iskart matau viena reikala, kuri tau reikia pataisyt. Nupiesiau ant tavo fotkes, pasiziurek. Ta briauna turi but zemiau arba bent jau lygiai su krastu, kur triusiai kis galva. Uztai kad pasaro pribyres iki pat virsaus. O tai nera gerai, kad ir nekapsto, bet kisdami galva pirmyn atgal, pasara snukiu isbarsto. labai aciu,pataisysiu,nors ju ,kiek ziurejau yra tokiu.nesusidures nezinosi.Aciu
  13. alvydukas

    seryklos triusiams

    sveiki,kita savaite jau pradesiu priiminet uzsakymus serykloms,galvoju gaminsiu ir senesnes ir galvoj sukas jau ir ivairus patobulinimai.siap narsau ir po uzsienio portalus,bet ten nelabai ko randu.tad sezonas prasidejo.
  14. alvydukas

    seryklos triusiams

    na pas stovi vokiskos stakles /Schroder/
  15. alvydukas

    seryklos triusiams

    idejau pertvaras i seryklas,gal kam macys,sako tada tiek nelipa i vidu,beto gaunas kaip dviguba 869263337skuodas Kainos is kaires;18,12,12,11,10,10lt
  16. alvydukas

    seryklos triusiams

    nu siap cia ne vejai,pabandyk pats pasigamint.o jei zmogui tokiu reikia, tai matyt zino kur jas naudot.kiek suprantu kad gal tinkla prakirps neper visa tustuma,ar pro tinklo akutes,jei jos platesnes,kazkur maciau.
  17. alvydukas

    seryklos triusiams

    GRUDUS IR NORMUOJA.beje gaminsiu ir sieno seryklas,sako butina triusiu racionu,.kiek ziurejau uzsienio tinkl.gavau jau uzsakymu.bet manau auginant didelius kiekius tai didelis klapotas.. o stai nauja sieno serykla,jei kas jo beduoda dar..
  18. alvydukas

    seryklos triusiams

    GRUDUS IR NORMUOJA.beje gaminsiu ir sieno seryklas,sako butina triusiu racionu,.kiek ziurejau uzsienio tinkl.gavau jau uzsakymu.bet manau auginant didelius kiekius tai didelis klapotas..
  19. alvydukas

    seryklos triusiams

    buna kad apsiryja,dar priklauso nuo pasaro sudeties ir jo kaloringumo,ar ne tas triusininkas prase kur pats kombikorma gaminas? ka as zinau,is klaipedos.ir seryklos atrodo grudams.
  20. alvydukas

    seryklos triusiams

    siaip tai ne mano mintis apie triusiu norma,bet ka gali zinot.
  21. alvydukas

    seryklos triusiams

    siap manes vienas augintojas prase tokias padaryti,nes triusiai kiek duosi tiek ir sues,iki apsirijimo.
  22. alvydukas

    seryklos triusiams

    o cia pagaminau mazesnes seryklas,sako kad tik tos dienos norma turetu tilpti.o tai kiti tik tiek tepila ,nes kiek ipila,tiek ir iseda.
×
×
  • Create New...