Jump to content

ewisss

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ewisss

  1. na ph truputi per zemas.Esant optimaliam dirvos rūgštingumui (pH 4,3–4,:icon-cool: šilauogės geriausiai auga. na o parugstinti tai turetum maisyti su rungčiomis durpėmis ir egles arba pusu pjuvenomis.Dar liktai yra kažkokiu chemikalu?

    matau kupeta esi klaipedietis is kur perki durpes jeigu perki?

  2. Nemanau, kad jau taip drastiškai iš karto reiktų grasinti sudorot derlių rudenį. Pirmiausia pareikalauk nuomos iki tam tikro termino tegul apsimoka. O jei jau nesutiks, tada griebk kaip reikiant. Beje policija ir dar kaip padėtų. Toks variantas: rudenį dorojant tavo lauke rapsą išsikviesk patrulį, parašysi pareiškimą dėl vagystės ir pasibaigs tavo bėdos. Tada tikrai ateis į protą.

    siaip gera mintis

    nuomos sutarties nera. o jau gražiuoju su juo nebera kantrybes. Daug kartu skambinau daug pažadu ir nieko nedaro. paskutini karta skambinau tai ne bekele ragelio. tai galvoju nebeskambinsiu jam daugiau.

    dar pyktis ima dėl kuolu išvartymo. Galvojau ir as kad reikia nusikulti. Bet galvoju gal i teisma duoti dėl rubežiu ir dėl žemes ?

  3. sveiki turiu ir as tokia beda. turiu žemes 2.5 h . as joje nieko neauginu ir nesėju . bet viena diena atvaziaves prie žemes ziuriu mano žeme suarta ir apsėta rapsais. nulekiu pas ūkininkas tai tas prižada sumokėti uz nuoma. bet jau taip 3 metai kaip nemoka už nuoma. kelis kartus skambinau vis prižada bet vis dar nieko. beto dar isvartes visus rubežio kuolus.reikia kviesti geodezininka kad ribas atmatuotu

    ka patartumėte daryti? kur reiketu kreiptis ?

  4. Jeigu ant kiekvieno krūmo pakabinsi tai gal ir bijos. Priklauso kokį plotą augini, jeigu kelis krūmus tai gal ir tinka šis metodas. Tuo labiau kad kiti paukščiai į nušautas varna dėmesio nekreipia.

    taigi visi braskininkai taip daro :D

    teko matyti ir man Norvegijoje. kai kiekviena vakara braškiu laukus puldavo zuvedros , tai ūkininkas pora nusove ir dingo visos zuvedros.

    o tai kokiu gudrybių imasi ūkininkai kurie augina dideliais plantacijas silauogiu, kaip apsaugo nuo paukšiu?

×
×
  • Create New...