Jump to content

Karolius

Nariai
  • Pranešimai

    33
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Karolius

  1. Sveiki. Turim problemų su traktoriumi Ford 8340 93m. pusiau automatinė pavarų dėžė 16*16. Pradžioj traktorius pradėjo nebevažiuot pusę pavarų (3 ir 4 bei 7 ir :icon-cool: mažu gazu. Po poros mėnesių važiuodavo tik kol būdavo šaltas tepalas. Sukalibruoti dėžės šioms pavaroms nepavykdavo. Nusprendėm kad nebėra diskelių, tačiau šiandien išardėm visą pavarų dėžę ir žiūrim kad diskeliai geros būklės. Gal kas turit kokių minčių kas galėtų būti?

    Sitoje vietoje ne koks patarejas bet gali buti kad slegio nera kazkur gal koks salnikas pramustas

    Tą patį ir mes galvojam tik įdomu kurioj vietoj problemos ieškot :)

  2. Sveiki. Turim problemų su traktoriumi Ford 8340 93m. pusiau automatinė pavarų dėžė 16*16. Pradžioj traktorius pradėjo nebevažiuot pusę pavarų (3 ir 4 bei 7 ir :icon-cool: mažu gazu. Po poros mėnesių važiuodavo tik kol būdavo šaltas tepalas. Sukalibruoti dėžės šioms pavaroms nepavykdavo. Nusprendėm kad nebėra diskelių, tačiau šiandien išardėm visą pavarų dėžę ir žiūrim kad diskeliai geros būklės. Gal kas turit kokių minčių kas galėtų būti?

  3. Dr.Zoidberg,- jeigu nori tikrai rimtai padaryt ir kad negalvot laikys ar nelaikys, manau reikia iskart pirkt ta tilto dali su originaliai islietu padu ir atkris daug galvojimu. girdejau kad yra ir tu senesnes laidos tilto pusiu kainuoja apie 900 kazkur skaiciau, bet konkreciai nesidomejau. O del tec. apziuros matysim, gal rentgenu nepersvies :lol: .

    Ta intencija paskambinau į Lytagrą. Pasakė taip : seniems tiltams dalių neturim ir neturėsi (tiems, kur iį dviejų dalių). O dabar klausimas: darant " naujalaidį" tiltą iš "senalaidžio" keičiasi reduktoriaus korpusas ir perkama viena rankovė ? O likusi sena tinka prisukt prie reduktoriaus korpuso ? Nes beveik pasirašyčiau ant tokio reikalo...

    Na pas mus Telšiuose tai vienas toks pardavėjas turi tą tilto iš dviejų dalių vidurį su vieta cilindrukui prisukti.Patys ką tik savo vairą persidarem į hidraulinį tai kad, nežaist(nes dirbam su frontaliniu) iš karto pirkom tą tilto vidurį. Mokėjom lygtais 980Lt. Dabar mačiau vėl parsivežęs turi.

  4. Dėl salnykų. Yra kur gamina ir pagal išmatavimus. O šiaip paieškojus ar užsakius firmose, kur prekiauja mini traktoriukais, tai tikrai gautum. Kai turėjau mažesnį Yanmar-1410, tai maniau ibėda bus. Pavažinėjau po parduotuves ir susirinkau visokių salnykų(nes išardžiau visą tiltą ir viską pakeičiau, nors leido tik didieji), tik neradau tų didelių, kur ant vadinamų "stakanų" dedasi, tai nuvažiavau į Litechniją ir ,berods, po 30 Lt gavau. Dar yra Osmerida, Kretagro ir kt.Tikrai nebėda būtų gauti.

    Ieškojau ir litechnijoj- nėra, o kur gamina?

    Pabandyk ukininko kryzkelej ramuciuose. Jie ten egzotikos turi.

    Nuvažiuokit į hansaflex rasit visokių kokių tik širdis geidžia :eusa-whistle::eusa-whistle:

  5. Nu tai va perskėlus traktorių per pusę būna toks dangtis

    http://imageshack.us/photo/my-images/21 ... 00001.jpg/

    http://imageshack.us/photo/my-images/24 ... 00002.jpg/

    atsukus kelis varžtus jį nuėmus būna keli dantračiai ir sankabėlė kur dedas diskeliai

    http://imageshack.us/photo/my-images/20 ... 00003.jpg/

    http://imageshack.us/photo/my-images/38 ... 00004.jpg/

    į ją iš abiejų pusių dedas diskeliai, kuriuos nuėmus fiksatorių lengvai galima ištraukt

    http://imageshack.us/photo/my-images/14 ... 00005.jpg/

    čia jau pakaitęs diskelis. Nuėmus visus diskelius ten dar viduj stovi salninkai kuriuos man ir praspaudė, tačiau kaip ten išardyt nežinau. Už poros dienų žadėjo atvažiuot meistras ir padės išardyt bei surinkt viską. :eusa-think:

  6. Sveiki. Tai va manajam Ford 8340 93 m. dingo 1,2,5,6 pavaros. Dėžė pusiau automatine 16*16. Pirmu ir antru bėgiu traktorių dar bando šiek tiek judint, bet tik šiek tiek. Gal kas turit kokių minčių? :icon-question:

    speju bus dezej sankabukes suplyse ar kazkas tai tokio, pas mane 1,3,5 ir 7 bagiai sunkiai veikia bet dar veikia. o cia tau staigiai jie eme neveikt pradejo ar palaipsniui?

    Staigiai. Ariau dirvą į vieną galą nuvažiavau su 2 bėgiu ir kai paskui vėl bandžiau 2 įjunkt traktorius jau nebevažiavo. :icon-rolleyes:

×
×
  • Create New...