Jump to content

silauoge

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Šilalė

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

silauoge pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. silauoge

    Šilauogės

    Žemės paruošimas šilauogių auginimui turi didelę įtaką sėkmingam šilauogių augimui, bet ir sodinukų kokybė turi didelę reikšmę. Prieš pradedant sodinti šilauogių plantaciją būtina atlikti dirvožemio tyrimus, ir pagal tyrimų rezultatus galima pasiskaičiuoti ko ir kiek reikia pridėti kad parengti žemę kuri optimaliai tiktų šilauogėms. Yra būtini ir kiti dirvožemio tyrimai įrengiant šilauogių plantacijas. www.silauoge.lt
  2. silauoge

    Šilauogės

    turint ph matuoklį galima ir pačiam pamatuoti arba nuvežus į agrocheminių tyrimų laboratoriją galima gauti daugiau duomenų apie dirvožemio mišinio tinkamumą.
  3. silauoge

    Šilauogės

    šilauogės auga ir 5,5 ph, reikia atkreipti dėmesį į dirvožemio sudėtį ir ph.
  4. silauoge

    Šilauogės

    Jeigu ant kiekvieno krūmo pakabinsi tai gal ir bijos. Priklauso kokį plotą augini, jeigu kelis krūmus tai gal ir tinka šis metodas. Tuo labiau kad kiti paukščiai į nušautas varna dėmesio nekreipia.
  5. silauoge

    Šilauogės

    Dėl paukščių tai daugelis šilauogių augintojų turi problemų nes paukščiai puola ir labai puola, net ir varnos mėgsta lesti šilauogių uogas.
  6. silauoge

    Šilauogės

    Apie sėklas tai pirmą kartą girdžiu, kad kas nors iš jų augintų šilauoges, nes iš sėklų neaišku kokia veislė gali išaugti.
  7. silauoge

    Šilauogės

    1. Dėl dauginimo tai reikia turėti patirties ir sudaryti specialias sąlygas, todėl geriau ir pigiau įsigyti iš specialių laboratorijų (namudinis dauginimo būdas: dauginti kaip senoviškai rožes po trilitriniu stiklainiu ). 2. Dėl veislių tai čia reikėtų apsispręsti pačiam priklausomai nuo pageidaujamo uogų skynimo laiko (pagal ankstyvumą), mes auginam 9 veisles, 4 pagrindinės ir 5 bandom (šiaip veislių yra daug, pasirinkti yra iš ko). Uogų skonis panašus. 3. Sodinukų kainos priklauso nuo kiekio ir konkretaus susitarimo. 4. Dėl realizacijos tai priklauso kokį plotą planuojate, pirmus 3-4 metus tai dėl realizacijos problemų nebūna, nes šilauogės normaliau pradeda derėti į 5 metus po pasodinimo. www.silauoge.lt
  8. silauoge

    Šilauogės

    Prekiaujame šilauogių sodinukais, veisles kurias patys auginame savo plantacijoje iš patikimų daugintojų.
  9. silauoge

    Šilauogės

    Kas dėl literatūros Lietuvoje tik buitinio naudojimo, profesionalios literatūros Lietuvoje nėra, galima rasti JAV anglų kalba.
  10. silauoge

    Šilauogės

    Laba diena, kokie jūsų planai ar tik dėl savęs ar planuojate rimčiau užsiimti šilauogių auginimu. Daugiau informacijos galime suteikti telefonu ar susitikus. www.silauoge.lt
×
×
  • Create New...