Jump to content

anarchistas

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario anarchistas paskelbtas turinys

  1. anarchistas

    Avininkystė.

    Po eriavimosi avies keleta dienu nelepinam,o eriukai paauge patys po truputi pradeda ragaut to ka avis gauna. Poros menesiu jau sveicia kaip reikalas .Tiesa menesio trinukai buvo sunegalave nes matyt pienuko per maza pasidare ,padaugino gal sienuko gal buroku,teko sugirdyt vaistu del skrandzio,ir teko karves pienu damaitint .
  2. anarchistas

    Avininkystė.

    Avinukai kaip ir suniukai gimsta be zarnyno ten kaskokiu bakteriju kures gauna su krekenais , negavusiam krekenu karves pienas netinka ,o farm food misinelio sudetis skirta patiems maziausiems kurie net ir negave krekenu.
  3. anarchistas

    Avininkystė.

    Eriukus po gimimo reikia stebet ipac jei tris atveda,ar kuris nerekia istisai,jei verkia vadinasi alkanas reikia damaitint.Pries savaite pirmavede atsivede du eriukus ,vienas toks silpnas per pus uz kita mazesnis ,ant koju nesistojo.Avis baiksti tai pamelst sansu nebuvo nes jei galima stresa ivaryt tai neduos ir stipresniam pieno.Tad nulekiau i vet vaistine ir pirkau oskos pieno miltuku .Siaip jie skirti kaciukams ir suniukams,bet tinka ir ka tik gimusiems eriukams ,triusiukams ir tt.100g pokelis 23 litus kainavo.Pradejau duot labai mazom dozem po 10ml ,15 ml ,labai svarbu nepadaugint.Eriukas pradejo stotis ant koju .Antra para pastebejau kad nebepraso valgyt ,o jau prieina prie avies ir pats zinda. Misinelio nebedaviau nes maciau kad sotus jau .Dabar viskas gerai ,nors ir mazytis bet sveikas.Aisku pasiseke, kad avis abu myli ir ne vieno neskriaudzia .Jei kam idomu misinelis vadinasi Farm food Nr1.
  4. anarchistas

    Avininkystė.

    Sveiki , prieš pora savaiciu rašiau apie eriuka griezenti dantim , paaiškejo , kad jo galiniai dantys labai astrus , avis nustojo davusi piena , nes skauda kai tasai maitinasi . Teko stebet kaip isalke eriukai vaikosi avy , avis gula ant zemes. Dabar trejeta eriuku maitinam karves pienu . Kaip manot , gal eriukus atskir
  5. anarchistas

    Avininkystė.

    jai domina masineles ira ivairiu ir kainos mazesnes su garantija galiu atsiust aprasymus o kain sutarsim Jei gali atsiusk aprasimus ir kainas , [email protected]
  6. anarchistas

    Avininkystė.

    Sveiki , turiu beda , avis atsivede trejetuka , po dvieju savaiciu vienam eriukui pradejom duot papildomai karves pieno nes matesi jog truksta. Pries dvi dienas vienas is tvirtesniu eriuku tapo apatiskas , grieze dantimis , sendien ir antrasis atrodo liudnas. Gal kam teko susidurt su panasia situacija , ka reiskia tas grezimas?
×
×
  • Create New...