Jump to content

kvantas

Nariai
  • Pranešimai

    257
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius kvantas

  1. 18 valandas ago , ramunas.s said:

    tokia nuojauta kad reikes ruostis atset....nors ir tikrai gerai ziemojanti veisle janne bet va kas gavos per ta veja ir salti

    Pas mane Skagenas, pernai mano krašte suvalkijos teko palikt tik  apie 20% kviečių, šiemet vėl atsėjimų nusimato..

  2. O kaip tokios serijos 36....39.. laverdos?

    Geri kombainai, tik kad dar neįvertintas brendas prieš kitus. Su dalimis EWA  nekelia bėdų, kainos dalių geros. Pats kombainas cinkuotas, tai pliusas manau tokio amžiaus daiktui. Konstrukcija itin paprasta, tik kad šių serijų dangčiai šoniniai maži, tai kartais sunkiau prieiti prie kai kurių vietų, bet viskas įmanoma.

  3. Tc5.90 apie 140 tūkst.

    Cx5080 apie 150 tūkst; cx6080 apie 170 tūkst.

    Na ir normalus cx'as 7-8 serijos manau prasideda nuo 200 tūkst. Ar klystu?

    Pripažinsiu, kaltas, nes pamaniau kad šnekėjai iš kart apie CX8 serijos  :icon-rolleyes: taip jų kainos eina ir gan gerokai virš 200tūkst. eu jei ne plikas ir ne silpniausias

  4. Na bet JD normalūs W serijos kombainai ir kainuoja... už tuos pinigus jau normalus NH CX išeina.. O JD W serijos kombainas yra nieko gero, nes stovi vienas kūlimo būgnas. JD T serija turi du kūlimo būgnus ir kainą virš 200 tūkst eur.

    Pirkti šiai dienai kombainą su vienu kūlimo būgnu manau yra keistoka...

    Labai jau CX' nupiginai... net nesvajot apie NH CX už JD W serijos kainą  :icon-wink:

  5. O kaip užprogramuoti,kuriuo begiu startuoti turi dyna6

    įmini sankabą, rankenėlę prie vairo užstatai kad važiuot į priekį. Tada ekrane pasirodo kuris bėgis jau yra nustatytas ir įspaudus mygtuką ant porankio rankenėlės eini per pavaras iki tau reikiamo. Bent taip ant 6400 serijos. Dyna6 dėžė yra tikrai gera ir patogi. Tiesiog nereikia norėti savaime išmokti su ja dirbti iš kart ir pačiam, o kai parodo visas gudrybes ir darbas tampa malonesnis  :icon-wink:

×
×
  • Create New...