Jump to content

bizniere

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

bizniere pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. bizniere

    Triušių auginimas

    Gal kas augina Reksu veisles triusius ? Ar yra jie kokie itin jautrus ar kokiu kitu dideliu minusu turi lyginant su kitomis veislemis ?
  2. Gal kas augina Reksu veisles triusius ? Ar yra jie kokie itin jautrus ar kokiu kitu dideliu minusu turi lyginant su kitomis veislemis ?
  3. ...Tai cia visose srityse taip..rizika ...rizika...NIu bet gi nereik kazokiu itartinos kilmes pijokus samdyti...Negi dabar sakysit kad va lietuviai visi vienoti - vagys , pijokai ir kt....Nesinori tuo tiketi , nes dauguma lietuvaiciu net uzsienyje zinomi kaip itin darbtus zmones..
  4. ....Na naivuolis danas matyt papuole.. Lietuviakus sukontroliuoti tik toks pat lietuviakas gali.. ..Aisku sunkiausia yra patikimu darbuotoju rasti - su tuo tai tikrai nesigynciju...Bet kadangi as gal kiek kitaip i visa ta ukio reikala ziuriu todel kiek kitokios nuomones ir esu...nauju darbu vietu sukurimas, auksciausios rusies maisto gaminiu lietuvaiciams palankesnemis kainomis pasiula..Zodziu tikrai pralobti is ukio negalvoju...zodziu biski patriotiski keslai...
  5. Užuojauta. Aciu ,as ir pats nesuprantu del vaiko teismai, grizti negaliu ,baba mire ,galiu tik pinigu persiusti laidotuvems.ukis merdeja ir tada supranti, kad esi tik susiktas emigrantas. O Dievuleliau, uzuojauta netekus seimos nario.. ....Labai puikiai suprantu ka reiskia kai daugiau nei viena nelaime ar beda istinka...Svarbiausia visad pozityviai i viska bandyti ziureti..ir jei tik tai kaip nors geriau jaustis pades svajok kasdien apie ka nuostabaus ..svajones visad linkusios izsipildyti jeigu nepamirstamos.. Na kas del ukio , tai tikrai manau kad toks reikalas imanomas tik su stambiu ukiu, nes tik tuo atveju gali koki patikima ukvedy ( ar kaip ten tos pareigos vadintusi) idarbinti..Tai gi tai turetu buti gan stambus ukis....As sakyciau kad ukis turetu tokiu atveju ne perdirbejams " pelna nest" o pats rupintis nuo pirmines zaliavos iki isbaigto produkto realizavimo .. ..Na cia man iki visko aisku dar labai toli nes kolkas tik pradinis kapitalas siam reikalui renkamas..Beja mano manymu daugumos ukininku zlugimo priezastis yra paskolos bankams...Todel ant tokio dalyko tikrai nepasirasau...Aisku toks mastymas versle "negirtinas" ,bet gyvenimas ir taip sudetingas kad nuolat ant galvos dar koks skolu ismusinetojas sedetu...
  6. Vaidasj gal galetum biski smulkiau apie tai kokio dydzio uki buvai pradejes per atstuma, kokioj ukio sakoj ir kas buten susikloste ne taip kaip kad tikejaisi.? ..Visdel to gi pradedamas maniai kad tai imanoma..
  7. ..jau cia buvo jusu ukininku diskutuota kad jei imiesi ukininkauti tai tada pirk zeme o ne nuomokis..gi kas zemes tokiu mastu pardavientu jei ji kaip nuomojamas objektas gera paklausa turetu..O koks idomumas pirkti kad veliau kazkada jai pabrangus perduoti.. ..
  8. ..jetus kaip nuvylet.. ..o tokia viltis buvo.. ..Tiesiog zeme mano manymu yra tas lietuviskas auksas ir buten i tai invetuojama turetu buti...
  9. ..Tai cia turbut del pavaldiniu svaistomo turto ukis pelningai nedirbs..Ar kas kita tureta omenyje? Bet gi viska sgali buti kontroliuojama, ar jus taip nemanot.. Bulvynikas , o kodel to nepatartum daryt?
  10. Cia kazkas minejo kad is 500 ha jau gallima si ta geresnio isgauti.. ..Klausimas: Ar imanoma ukio veikla pacam joje nedalyvaujant? ..Nezinau ar teisigai suformavau, bet esme ta kad kaip ir visiems emigravusiems man norisi i Lietuvele investuot..darbo vietas kurt, tik deja del specifiniu priezasciu pati gyventi LT deja negaliu ..Ar imanoma tokiu atveju tureti ukio valdytoja kuris darbuotojus ir kt priziuretu ir ataskaitas duotu?? ..Tikiuosi kad manes cia kokiom bulvem ir pomidorais neapmetysit...
×
×
  • Create New...