Jump to content

vezlys

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Klaipeda

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

vezlys pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. vezlys

    Lazdynai

    Sveiki, atsitiko taip kad su žolės pjovimo traktoriuku nupjovė viena lazdyna preita rudeni sodinta. Kažin ar verta laukt ir tikėtis kad ataugs iš šaknu ar vietoj jo sodint nauja?
  2. vezlys

    Lazdynai

    Taip dideli sodinukai buvo, kovo mėn. reiks gerokai apgenėt. Dėkui už nuoroda labai naudinga info.
  3. vezlys

    Lazdynai

    Sveiki, rudenį pasisodinau sodyboje keletą lazdynu, planuoju juos formuoti vienstiebius tai dabar galvoju ar reikia jiems kažkiek pakirpti galūnes, kad daugiau šakotųsi ar ne, dabar jie yra apie 1,5 m. aukščio.
  4. vezlys

    Avininkystė.

    kieto tai kada 5-6men galima mesla islaikyti tvarte,nevalyti o kada valai kas diena kaip kiauliu ar galviju ir nuplauni vandeniu tai cia jau skysto as taip suprantu.bet meslide reikalinga kada daugiau 10 SGv tai aviu mazdaug 142 vent. Jei mesla laikai tvarte 5 6 men tai toks laikymas vadinasi ant gilaus kraiko. Taip laikant gyvulius nereikia jokiu meslidziu. Kietas meslas tai toks kai kreiki gyvulius siaudais ir mesla salini is tvarto i rietuves, tokiam laikymui reikia meslidziu jei laikai daugiau kaip 100 SGV. Jei mesla nuplauni su vandeniu tai jau skaitosi skystas meslas tokiam meslui kaupti yra butini skysto meslo kaupimo rezervuarai ar lagunos.
  5. vezlys

    Avininkystė.

    tai nuo 10SG, avis 0,07SG Pagal naujas meslo tvarkymo taisykles isleistas siu metu rugsejo 26 d. laikant gyvulius ant kieto meslo meslidziu reikia tik tiems ukiams kuriuose yra 100 ir daugiau SGV. Ukiuose iki 100 SGV leidziama mesla sandeliuoti specialiai tam paruostose rietuvese prie tvarto.
  6. vezlys

    Avininkystė.

    sveiki, o niekas iš augintojų nebandėt prekiaut avies mėsyte turguj? kažkaip visa foruma perskaičiau ir apie tokį realizvimo būda nič nieko neradau parašyta.
×
×
  • Create New...