Jump to content

dt20dt

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario dt20dt paskelbtas turinys

  1. Гильза цилиндра (рис. 11) отлита из чугуна и отличается от гильз двигателей Д-54 и Д-75 только меньшей длиной (на 20 мм).
  2. aha, a jei tik gilze su ziedais keist? o remontiniai numeriai gilzes ir ziedu tinka? taigi vat, kad nezinia, gilze turiu, o detokas dar neisrinktas. kiek zinau, gilzes grupes nr. turi atitikt stumoklio grupes nr. O ziedai tai vienodi?
  3. o stumoklis dt54 tinka? kur tarpines rast? ar gamintis reikia?
  4. aha, a jei tik gilze su ziedais keist? geriau, nei nieko. O tu turi nauja gilze ir ziedus? turiu, tik gilze reiks patrumpint
  5. aha, a jei tik gilze su ziedais keist?
  6. ziema dtukai miega, sniego gi nepastumdysi arba remontuojasi, jei daliu gauni kaip tai nepastumdysi? kresla shnai atbulom, vaira te pat ir joji! taigi ponuliai, a galit paaiskint, kas ta gurpe yra ir kokios dalys i ja iena... kas apie stumoklius porina, kas apie gilze... kap cia yr?
  7. ziema dtukai miega, sniego gi nepastumdysi arba remontuojasi, jei daliu gauni kaip tai nepastumdysi? kresla shnai atbulom, vaira te pat ir joji!
  8. ponuliai, a galit paaiskint, kas ta gurpe yra ir kokios dalys i ja iena... kas apie stumoklius porina, kas apie gilze... kap cia yr?
×
×
  • Create New...