Jump to content

krysia

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

krysia pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. krysia

    kalakučiukų ligos

    Kalakučiukui yra sinusitas, tokia liga galima išgydyti tik nuo ligos pradžios. Matosi kad jusu kalakučiukas serga jau senei ir jokie vaistai jam nepades.
  2. krysia

    Pasarai,lesalai

    Vilija, vietoj žuvu miltu aš dedu žuvu taukus vištoms ir putpelems, i litra kombikormo dedu 1 šaukšta žuvies tauku, ir deda gerai.
  3. krysia

    Pasarai,lesalai

    Pas mus "Kretingos grudai" kombikormas vištoms dedeklems kainuoja 39 Lt, už 25 kg., galima užsakyti ir startini kombikorma.
  4. krysia

    Putpeles

    Kas del perinimo putpeliu kiausiniu tai juos galima perinti ir nevartant tik tada reiketu senukuose pasirinkti tinkama tinkliuka ir visus kiausinius i inkubatoriu sudeti taip kad smaigalys butu apacioje o bukasis galas virsuje, taip sudetus putpeliu kiausinius net nebutina vartyti. Tai galioja butent putpeliu kiausiniams Tokiu budu pabandžiau ir aš išperinti putpeliukus ir pavyko, kiaušiniai kurie buvo pastatyti smaigliu apačioje nevarčiau nekarto ir visi išsiryto, aišku kurie buvo apvaisinti.
  5. krysia

    Putpeles

    Šianden išsiryto mano putpeliukai japoniniai ivairiu spalvu, gal kam reikia mažus arba paaugintus ?
  6. Telpa 70 vištu kiaušiniu arba 200 putpeliu
  7. Jau antras sezonas naudoju inkubatorius Kvočka ir neko blogo negaliu pasakyti, inkubatorius geras nors pati varčiau kiaušinius, tik visa pereimo etapa reikia ipylti tik truputi vandeni, kad palaikyti 40-50 procentu dregme, nors instrukcjoje parašyta kad vandens ipylti pilna loveli, tik paskutinemis dienomis ipylam daugiau vandens.
×
×
  • Create New...