Jump to content

viktis

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius viktis

  1. Pats turiu GENY bet ten reguliavimas durnas ant varztu.... pas laumetri vyturi jau sukant rankena.... o isdirbimo kokybe ta pati nes teko lygint. Toliau jei jauti kad valtra ne dusulys tai 130ag su 6 metrais susitvarko greitis nuo 11-16km/h :icon-wink: O kad tuo labiau zadi investuot i dar galingesni traktoriu tai imk tik 6 metru... nors laukais skraidyt nereikia pakanka 12km/h :icon-wink:

    sori, kabinom 6m, prie 120 ag, nepavilko, isvyste tik 7km/h..Nelabai itiketina kad tiek gali vilkti... :icon-redface:

    nepatems 6metru. n141 5metru vos 12km/h ikabinu.

  2. mergaitės jei atėjąs į klasę Petriukas nusikeiks stokit ir išeikit!

    Ateina Petriukas į klasę ir sako:

    -B**** viešnamį prie mokyklos stato!

    Mergaitės stoja ir eina iš klasės.

    Petriukas : Kur jūs kūrvos einat dar tik pamatai išlieti! :lol::lol::lol:

  3. NA JO TIKRAI IDOMEI 1 HA DIENAI, KAZKADA MANO SENELIS SAKE AS 15HA SU ARKLIUKU APARDAVAU ,AISKU NEPERDIENA ,O TU VERKI KAD TAU SUNKU SU T25 ART, JUK TAU NEREIKE PASKUI JI VAIKSIOT, TAI SU TA PASPYRA I UZPAKALY IR GERESNIU DERINUKU TAI BUVO MTZ82+NONSTOP TIPO 3 KORPUSU PLUGU IKI 10HA DIENAI , IR TAIP IKI 120HA PILNAI UZTENKA VIENO TVARKINGO MTZ 82 ,NA AISKU SITOI VIETOI LABEUSEI RIKE NORO DIRBT ZEME ,JAI JO NEBUS NEPADES NEI DZIONDYRAI ;)

    mokykloj nelabai leituvių sekes?

  4. pradirbus vos 200 moto valandu valtrai dingo stabdziai. pedalas laisvas. kiek nusivyliau. gal kas yra su tuo susidures is valtru?

    as esu susidures, man po 35 moto valandu isvare stabdziu skysti del brokuoto varinio ziedelio ant stuceriuko

    skystis nedingsta, oro nera. kazkas su elektrinem relem mano manymu. servisas turetu atvaziuot ziuret. idomus dalykas, kad antruose (gale) stabdziai yra.

  5. Gal aktualu šiauriečiams. Ateinantį šeštadienį 10:00 Latvijoje, Tervete vyks traktorių šou. Gal kas matėt filmukų youtube kaip traktoriai lenktyniauja su priekabomis į kalną, tai vat ten pernykštis renginys šiemet vėl kažkas panašaus bus.

    apie šita video šneki? gaila nerašo kiek kam Ag, bet džiugu, kad Valtra ant galo fendt paemė :)

  6. sena tema prikeliau, bet norejau paklaust ar imanoma bielkiui su 135ag traukt 6m germinatoriu 8cm gyliu ir dar 14km/h?? su valtra n141 5metru 10cm gyliu 10km/h daugiau neina...

    Nudusus valtra ir nėra ko čia nesuprast :eusa-naughty: beja gal bulvem ten ruoši žemę? :icon-eek::icon-eek: kad tiek rausi.... Beja keli centrimetrai dirbimo gylio tikrai traktoriukai jaučia tai......

    valtra nauja nera nei 100 valandu. reikejo ismegint germinatoriu todel ir tiek suleidom. kiek cm turi buti kvieciam?

  7. nu bet gal geriau pirkt lietuviska nauja nei usenietiska kur ten jau pravare 1000h. kurie geriau laumetrio ar genys ??

    vienareikšmiškai "laumetrio" - "genys" ir yra genys. Tik jau rašiau kazkur ta tema kad imti reikia su guolyklom kurios prisukamos slėptais varztais, nes anksciau naudojo dvieju tipu guoliklas. Beje 5m germinatoriui reikia 120-125ag kad normaliai dirbtu...

    Draugelis turejo geny 6 metru tampe su 1221.3 (135ag) greitis 14km/h gylis 8cm ir ejo smagiai.... paskui laumetri nusipirko 6 metru tai ir viskas tas pats ir gylis ir greitis ir tempia normaliai ;)

    sena tema prikeliau, bet norejau paklaust ar imanoma bielkiui su 135ag traukt 6m germinatoriu 8cm gyliu ir dar 14km/h?? su valtra n141 5metru 10cm gyliu 10km/h daugiau neina...

×
×
  • Create New...