Jump to content

hyla

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario hyla paskelbtas turinys

  1. hyla

    kombikorma

    Laba diena,norčiau gauti informaciją apie KARPASZ lekišką kombikormą.Gal kas jį naudojat.Yra galimybė jį atsivežti tiesiai iš gamintojo.
  2. tau jau butinai reik dirbtinio seklinimo daug darbo sumazetu ir patinu daug maziau laikyti reiktu,o ta iranga netokia ir barangi apie 600 litu
  3. Neburkit iš kavos tirščių.Ten nieko sudėtingo nėra,bet brangūs įrankiai ir naudojami preparatai kurių Llietuvoje deja nėra,o jeigu norit sužinot reikai važiuot arba pas Tomelį arba įužsienį mažiause 1000 km.ir baigtas kriukis.
  4. HYLA esu iš Marijampolės.Laikau tik hyla hibridus.
  5. hyla

    Versline triusininkyste

    Pas mane vienu metu buna 700-800 triusiu, tai jau isbandyta su grudais, sienu, zole ir t.t. Isvados: - Trecdaliu ar daugiau padideja triusiu kiekis, nes ilgiau auga. - Atsiranda vietos problema, neefektyviai isnaudojamas plotas. - Padideja darbo sanaudos, nes triusiu gerokai daugiau. - Didesni nuostoliai del ligu, kuo triusis ilgiau gyvena, tuo didesne ligos tikimybe. - Pasaro, kuris yra pigesnis, sueda daugiau, nes ilgiau auga. - Sumazeja triusio mesos iseiga. - Pardavimui uzauga apie trecdaliu mazesnis kiekis per ta pati laika. - Greitai uzsitersia narvai, plinta ligos, isauga darbo sanaudos. Aisku galima naudoti labai platu raciona, bet prie kazkokio kiekio (gal kokiu 500vnt.) triusiu jau nebespesi, tai arba vargsi toliau neturedamas pelno, arba samdysi zmogu, kuris irgi ta pelna pasiims. Toks auginimas - tiesus kelias i bankrota. Yra labai geras pavyzdys ant Lietuvos Cia kalbu apie versline triusininkyste, ir nepainiokit su auginimu del saves ar hobiu. O viska teisingai darant uzdirbti bent vidutini atlyginima galima ir su 100-150 pateliu. IMHO Teisingai auginant tesingus triušius galima užauginti iki 3kg per 60-70 dienų.
  6. o kaip cia placiau yra vistos dedekles ir yra vistos mesines taip ir triusiai hyla yra mesiniai triusiai
  7. hyla

    Triušių auginimas

    Jei ne paslaptis kokiu kormu seri atjunkintus triusiukus? unipaz KG. tomeliss neteisingai rasai, unipaz krolik starter arba krolik junior reikia serti 10 arba 14 dienu po atjunkymo.
  8. hyla triusiu galima nusipirkti ir lietuvoje
×
×
  • Create New...