Jump to content

Justinas K

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Justinas K paskelbtas turinys

  1. Justinas K

    Laverda MCS Plus kūlimo sistema

    Voras, bet tu ir nusišneki....kaip tik kuliant rapsus su antru bugnu labiau apkraunamas variklis, nes bereikalingas antro bugno kulimas ir nes per antro bugno pobugnį pradeda daugiau byrėti šiukšliu kurios labiau apkrauna visą kombaino valymo sistemą, kad nepridaryt nuostoliu reiks lietinti kombaino greiti arba atidaryt sietus kad rapsą su šiukšlėm elevatorius keltu į bunkerį. O dėl smulkintuvo, tu net jo nepajausi, kad jis dirba tavo mitais atvejais.
  2. as taip pat apziurejau sia sejamaja su culti pack'u ir pasigedau lygintuvo. kaip be jo apseinama sejant i arima? taip pat uzkliuvo daug ratu ratuku kaip su ju prieziura? dar vienas dalykas diskai. jei seji be trasu jie visviena sukasi ir dyla. iseina kad jiems padilus trasos bus iterptos tame paciame gylyje kaip ir sekla ar as klystu?. reziume: culti pack'o atkabinimas bei dirvos kopijavimas man patiko visa kita kelia dideliu abejoniu. tiesa 3 metru kaina apie 150+pvm Dėl lygintuvo, kai aš sėjau va prieš savaitę į arimą ž.kviečius man pilnai pakako 8 cm gylio,kad išlygintu arimą, bet kam mažą gali net iki 12cm(max gylis) gylio varyt... Nu man kažkaip ratukai neužkliuna, nes pvz pas horsch'a ne ką, mažiau ratukų. Beja diskai kolkas dyla vienodai, kai pradęs dylt nevienodai pranešiu.
  3. jei tokia kainike ar nebutu geriau koki tai horscha ar vaderstad papirkti? Aš kai pirkau mokėjau 130+pvm(čia bus pilnas komplektas). O tuo metu Vaderstad'as kainavo virš 150+pvm(ir pilnas komplektas).
  4. Aš esu nusipirkęs šią sėjamają (Tume Nova combi su Culti pack'u). Aš ją kolkas tampau su belarasu (aisku galios labai trūksta belarusui, bet ką padarysi kai kitokio traktoriaus neturiu)bet tikiuosi greitu laiku tampyti su vakariečių... Dėl sėjimo, pasėja labai gražiai, kai moki gerai sureguliuot.ir beje jei kas nesuprato kas tas Culti pack -tai yra diskinis skutikas kuri lengvai gali atsikabit nuo sėjamosios ir naudoti atskirai ko negali Vaderstad'as...
×
×
  • Create New...