Jump to content

astalog

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario astalog paskelbtas turinys

  1. astalog

    domina melziamos avys

    Parduodu ostfryzų aviną, Kaina 400 Lt . Jaukus, neagresyvus, nemuša mažų avinuku. Svoris apie 100 kg. Tel. 861123527
  2. astalog

    domina melziamos avys

    bet ir kai kurios avytes ostfryzų mišrūnės duoda pieno, tik žymiai mažiau
  3. astalog

    domina melziamos avys

    Sakykit, prasau, ar pienines avis galima kergti su bet kokiu avinu, ar turi buti "melziamas"? Ar nesumazes pieno pas misrunes? Taip galima kergti su bet kokiu avinu, bet mišrūnės avytės duos mažiau pieno, bet daugiau nei paparastos avys, todėl jų ėriukai greičiau augs.
  4. astalog

    domina melziamos avys

    tik nujunkius aviukus, pieno duoda iki 2 litru per dieną, veliau iki pat eriavimosi duoda 0,7 l per diena ( kaip kokia avis) .Po pirmo eriavimosi duoda mažiau pieno.
  5. astalog

    domina melziamos avys

    Laba diena, aš turiu melžiamų avių, jos visai nereiklios ir labai jaukios.
  6. as neplauta aviu vilna panaudojai verandos grindu šiltinimui. ja idejau i polietilienius šiukšlių maišus ir paklojau ant grindu.po to apkaliau lentelem.
  7. astalog

    Avininkystė.

    Turim 2 šiumetines ostfryziukes telšiuose
  8. astalog

    Avininkystė.

    Mūsų avytės dar irgi lauke.Bet nakčiai jau ruošiamės į tvartą vest, nes jei bus visur pašalę, gali susirgti. Dar praėjusią naktį nevedėm.
  9. astalog

    Aviu augintojai

    As taip pat pritariu, kad labai anksti avytes kergti nera gerai, juk jos dar pačios visai neseniai maitinosi mamos pienu.( Mano avytes nera atskirtos nuo mamu, todel jos augo pakankamai greitai).
  10. astalog

    Aviu augintojai

    As neturiu jas kaip pasverti, bet kas atvažiuoja jų pažiuret tai sako, kad jos stambesnės už paprastas avis.Kadangi jos melžiamos ir turi daugiau pieno, todėl maži avinukai greičiau užauga. Jaunoms avytems yra apie 7 men., ju svoris yra apie 50 kg.
  11. astalog

    Aviu augintojai

    Literaturoje skaičiau, kad avytes galima kergti kai jos pasiekia 35 kg svorio, gal panašiai 8 men.amžiaus. Pas mus auga siumetines ostfryzu avytes, tai jas jau tikrai šiemet kergsm.
×
×
  • Create New...