Jump to content

enis

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario enis paskelbtas turinys

  1. enis

    GEDIMAI

    vVYRAI galpatarkite kodel mano INTERNACIONALAS 886 1980M ISPO NAKTIES JUDA TIK LETAI O DAVUS GAZO VISAI SUSTOJA TAI JAV GAMYBOS TRAKTORIUS mechanine greiciu deze suhidro jegos atidavimu visa laika dirbo be priekaistu vairo stiprintuvas ir kelimas dirba gerai matomai kazkur nera reikiamo hidro spaudimo betkur???
  2. INTERNATIONAL 886 1980 m pagalsia marke vokietijoje servise nesunkiai susurado ir atspausdino keleta hidro mazgu bet nepasiememe kosturi buti tepalo spaudimas juose .bet tai dar ne viskas reikia tureti hidro vaziukles schema nes nezinai is kur pasiduoda slegis .todel ir noretume gal kas gali nurodyti tos srities specialita .
  3. INTERNACIONAL 886 1980m gal kas turejote problemu su pavaru deze? viskas veike gerai kol viena ryta uzkurus ir ijungus pavara labai letai vaziuja odudant gazo visai sustoja .pavaru deze mechanine su hidro jegosatidavimu vairo stiprintuvas veikia, hidraulika veikia ,tik vos juda. ...Ploveme filtrus ,daug : ieskojome meistru, bet niekas nesiima tvarkyti gal ka galetumete patarti?
×
×
  • Create New...