Jump to content

uk Jonas

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario uk Jonas paskelbtas turinys

  1. turiu tume 3m sudirbimu jau du metus.Tampau su 120 MF.Jegos truktu.150 aj uztektu visais atvejais.Varijatorius seklu padavimui kaip VM gal butu geriau bet norma nustatyti ir dabar iseina gan tiksliai.Kopijavimas lyginant su VM gal ir prastesnis nes ten ratukas kopijavimo salia disko,bet su vederiu nera ko lyginti.VM sekla ir trasos byra i tapati diska ir kaip ten pasiskirsto nezinau bet itariu susimaiso su sekla.Tume trasu diskas didesnis ir trasos turetu isiterpti giliau,bet istikruju jos pasikirsto apie 70proc giliau ir 30proc kartu su sekla.Bet tas zymiai geriau negu VM viskas kartu.O visa kita prieziura,ivairus virinimai ir tt priklauso daugumoj nuo "tarpines" tarp vairo ir sedynes.Tepimo tasku tumej is tikruju daug.O del elektronikos kad ten jos neipatingai daug,keli davikliai,tecnologiniu veziu iranga.
  2. Dar prie privalumų - sejamoji manevringesne už vederį nes lankstosi per sejamosios ir skutiko sukabinimą.Beveik kaip SZ
  3. Iš tikrujų joje nėra taip kad sėklos ir trašos eitų visiš kai atskirai. Sakykim apie 70 proc kur reikia ir 30 proc į grudų griovelį. Panašiai ir sėklos.Kuo diskai labiau nudils tuo tas procentas artės prie 50ir50. Ir suvienodės įterpimo gylis.Bet N-P trąšos beveik kartu su grudais nera blogai.Tik kad nepadauginti N kad nedegintu seklos.O šiaip tas jų atradimas su diskais nevienodais abejotinas. Bet kitose sėjamosiose pvz VM tai diskai iškart vienodi o trašos ir sėklos taip pat beriasi.(į tą patį diską).Taigi čia pmastymui.
  4. pavasari konekesko buvo atveze pabandyti. 3m su skutiku. Sejau i skusta raziena, i dirva suarta su tankintuvu, atsejinejau issalusius kviecius be dirbimo.visur pasisejo ir sudygo puikiai.Gerai seti i slapesne dirva nes ant visu besisukanciu daliu yra gramdikliai.Daug atraminiu ratu,todel nereikia galingo traktoriaus. As tampiau su 120 aj. Mazoka galios nors vadyb. sako kad turi uztekti. Mano manymu trukumai: - daug ratu ir besisukanciu daliu -daug prieziuros -gramdikliai nuo disku greitai dyla(gal tik tos kur pas mane buvo) -seklu ir trasu dozavimo aparatai -noretusi su variatoriais Bet visumoj sejamoji man patiko.
×
×
  • Create New...