Jump to content

123Efka

Nariai
  • Pranešimai

    145
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius 123Efka

  1. On 2020-08-08 at 07:25, Eduardas pranešimas:

    Tai skambtelk meistrui kuris tvarkė. Turėtų pasakyt kaip reguliuot. O kad dyzelio sočiai gauna matavai ar taip spėji? Nežinau kaip užsenietiškų siurblių, bet rusiškų siurblys nedirba jei pirminė pompelė nesukelia slėgio apie 1 bar. Aš bent traktoriam už filtro prieš siurblį turiu po dačiką įsukęs, jei mažiau kaip 0,7bar, lemputė dega. 

    nematavau,tiesiog samatokiu gerai bega ir tiek :D rytoj paleksiu siurbliuka nusipirkti reiks pabandyt is kanistro tiesiai i siurbli pajungti,meistras sake ngelai nusimusti vel norma taip is lempos,tai tikek kuom nori LD

  2. paklausiu sudetingai,dronis su valmet 611dsl,pavasari buvo reguliuotas siurblys kuro,sake buvo nusimusui kuro norma ,po remonta pakuliau diena zveris,kita diena vaziuoju kulti vel neturi sveikatos,dusulys belemkoks,speju vel norma nugrybavo .

    eina kaipnors sukelti kuro norma nesudetingai kad nereiktu kuro siurblio isimineti ?

  3. prieš 2 minutes , jaunasis21 pranešimas:

    Tuoj ateis vakaras ir prognozes pakeis, tarkim kad uz keliu dienu liutys 50mm, ka darysite tuomet, ar tik ne paskuj bendrove graibyt 20% (netikiu kad tiek buvo vakar 15-16 ejo ) maistiniu ? 

    bet nepranesi jokiu liutciu 50mm ,bus eiline lietuviskos vasaros rugpjutis ir tiek,plius dar rik rugpjucio 4diena,o visi jau nusikule nori buti,vakar mieciai iron 19(nemazai zalianku dar yra,apie technologines nekalbu) skagen kvieciai nuo 18 iki 22,tikrai nezadu graibyti po 20 kai neturiu dziovyklos,as tai vadinu panika laive,kaimynas dirba 20ha turi savo kombainiuka,lietus lengvai  lengvai krapnoja  jis kulia lauka,ar cia protinga ?

  4. prieš 22 minutes , panther102 pranešimas:

    Tai va, kad ir aš nesu keites 8 metus jau, o kederi pastoviai junginėjam.

    idomu koks jis bus kai isimsiu,reiks siandien vaziuot nusipirkti,kol prastas oras ,galima pasikrapstyt 

     

  5. Prieš 9 valandas, Eduardas pranešimas:

    Pritaikiau kitokį. Dabar foto ieškau

     

    Foto neradau, bet kodas atrodo tas: filtron-648/4

    Dar pagal matmenis tiktų MANN- H 813/1 x  arba HU 820 x, tik jei gausi užsakyt kur

    pasirodo dar toks filtras kombaine yra,reiks pasikeisti ,nesu keites :D

     

  6. Prieš 23 valandas, manttys pranešimas:

    kam blūdint su kosminėm drėgmėm, jei už kelių dienų rodo vien gerą orą? nebent sinoptikai kažką supjaus...

    pas mus bendroves isvaziavo kulti tai ir ispaskos beprociai,ukis 50ha bet varo slapius po 20dregmes,mat nespes nusikulti,jau rugpjusio 4diena  :D :D ,nesvarbu kad uz keliu dienu saule ir geras oras  :D zodziu aviu banda

×
×
  • Create New...