Jump to content

Tonis

Nariai
  • Pranešimai

    42
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Tonis

  1. Si karta esu abiejose pusese ir zinau situacija. Reikalas tame, kad elevatorius ir dirba visa para, bet tai nereiskia kad grudus priimineja visa para. O tai vyksta del paprasciausios priezasties, jei metai sausi- viskas paprasciau ir priemimas (kaip pernai) gali suktis be perstojo. Bet jei metai slapi dazniausiai nespejama dziovint. Todel ir priemimas turi but mazinamas. Nes kiekviena elevatoriu stabdo dziovyklu darbas. Tada ir prasideda pikti veidai :) Va ir visa matematika.

  2. Nieko naujo neparasysi ir nieko naujo neisrasi. Set imanoma, bet tikrai ne taip kaip priklauso. As sejau su 170 ag, 4 metru vederiu. (Trasos, dirbimas diskinis) Set imanoma, bet sunku. Kancia ir paciam ir traktoriui tuo labiau. Siuo metu seju su 240 ag. Va su situo vyksta normalus darbas. Ka tas cipas duos jei traktorius lengvas. Tas 170 irgi vilkdavo, net sokinet pradeda. Dejau dublius- geriau, bet vistiek - tai jau yra prievartavimas. Taip kad nieko naujo nepasakysiu ka ir pats zinai. Stebuklu nebuna.

  3. Dziedai, tikrai ne su puse pasaulio. :) Cia tik nedaugeliui kazkaip greiciau einasi :) As kazkaip visada galvoju, kad gamintojas daug maz zino savo produkto parametrus. Jei auto max greitis parasyta kad 180 km/h, tai tikrai nemanau kad ji gali vaziuot 300 km/h. Taip ir su tecnika turetu but :) (Manau) :)

  4. Pernai vienas gana stambus ukininkas pasejo anksti (datos nepasakysiu tiksliai, bet visi dar tik trese). Nors zeme dirbosi puikiai, nei per sausa, nei per slapia. Laukas prie kelio buvo, tai kiekviena ryta i darba vaziuodamas stebejau kas ten bus. O buvo taip, kad sudygo labai nelygiai, tokiais dryziais lopais ir pan. (sejamoji Vaderstadt). Toks ir buvo laukas nei sioks nei toks. Kalbejau su tuo ukininku. Sake ten pabandymui ta lauka sejo taip anksti. Daugiau taip nedarys. Kol zeme neisils normaliai - tikrai neses. Tai cia tik mano ir jo pastebejimai. Sekmes visiem darbuos!

×
×
  • Create New...