Jump to content

tuma

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    šiaurės lietuva

tuma pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. tuma

    Triušių ligos

    nu as nemanau, kad cia kirminai, nes cia uzkreciama liga, nes serga jauni ir salia to narvo buve,ir nuo kirminu praejus 4 -5 dienoms nenugaistu,jei tur4tu kirminu, jie iki siol butu visi susivele, negrazus, o cia visi grazus, judrus ir edrus triusiai, iki susirgimo viskas jiems buvo gerai, o dabar kazkokia liga uzpuole, gal cia nuo pasaru? nes pirkau is ukininko morku, gal per daug azoto ir kitu cheminiu medziagu tose morkose. nu bet tikriau cia rimtesne liga. net vaistai trisulfonas nepadejo.
  2. tuma

    Triušių ligos

    sveiki triusininkai, gal galit is savo patirties pasakyti, kas cia per liga. pries 2 sav. pastebėjau, kad vienas triusis nebeeda, toks nesmagus, prisispaudes prie narvo sienos, visas nejudrus. po dienos pastebejau, kad sonai visi isispute, visas kaip balionas, dar peejus kelioms vienos pastipo, kartu su juo buves triusis buvo zvalus, bet prabegus kelioms dienoms irgi pradejo buti nejdrus, neede ir jis po savaites nustipo, triusiu amzius kazkur 4,5 mėn. nu galvojau, kad kazko uzede, ar kaip, bet praejus kelioms dienoms pastebejau, kad serga jau ir 1,5 men triusiukai, nes vel tokie pat pozymiai, siaip jie tampa susivele tokie, akys primerktos, ir net kazkaip pradeda "girezti dantinis". nors daviau pries tai trisulfono, bet nepadejo. ar cia kokciodioze? panasus pozymiai, ar dar kas? ar tinka maistui toks triusi?
  3. tuma

    Triušių auginimas

    Sveiki triusiu augintojai, daznai paskaitinedavau Jusu foruma, tik vis neprisijungdavau prie Jusu, bet pagaliau prisiruosiau, nes viena diena prispaude bedos, kai reikia zmoniu, turinciu didesne patirti triusiu auginime, patarimo. Mano trusiai visi skiepyti, paskutiniai skiepyti liepos menesio gale. sekmadieni pastebejau, kad vienam apie akis patine, jau miksomatoze. nors jis skiepytas, vis tiek susirgo, gal kam yra taip buvo? kokia tikimybe, kad susirks visi? ne jau tas vakcinavimas neapsaugo? pakolkas jis tik vienas, kitiems pozymiu nera, kad sirgtu. paskaicius literaturoje, raso, kad prasideda miksomatoze, kai didelis antpludis musiu, uodu ir t.t., bet maniskis apsirgo, kai orai jau atveso ir musiu ir uodu mazai. kokia tikimybe, kad susirks visi?
×
×
  • Create New...