Jump to content

zymantas

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius zymantas

  1. Priklauso kiek moto valandu jis jau isukes, bet peaverstu paziureti priekines pavaras (vienos pilnas remontas su darbu apie 9t.Lt). Poto paziurek su kokia deze jis jei su powershift, tai vaziuodamas bandyk pajausti ar tolygiai ir be musimu perjungia pavaras. Poto dar nepigus remontas tai tritaskes galines. Paziurekit ar neisdile slicai ir ar velenas korpuso neisdildes kaip kiausinio. Ir dar praverstu pamatuoti dezes slegi. :)

    O apie dezes kas kalbejote, tai ta knopkute paspaudziam ne vien del to kad sankabos nereiketu minti, bet ir kad begiu svirties nereiketu stumti su ranka. :) Cia paprastai pasakius.

    o kokios vidutiniskos kuro sanaudos arimo i ha? nes kiek ziurejau tai 9t jis sveria tai kaskaip atbaido kad labai daug kuro naudos. :eusa-think:

  2. sveiki, nusiziurejau john deere 8200 noreciau suzinoti apie ji, ar patogu su juo dirbt? ar labai gendantis traktorius? Gal kas turit toki ir galetumet pasakyt kokie + ir - Tampyciau su juo sejamaja amazone ad402 su freza kg402 ir galvoju dar ant priekio det kultivatoriu ir is karto i arima set ir aisku pluga dar kabinciau. O gal yra koks geresnis variantas nei 8200?

×
×
  • Create New...