Jump to content

Laima700

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Laima700

  1. Žinot, nesu aš specialistas, bet kažkaip užkliuvo Delfyje vienas komentaras apie triušių auginimo savikainą (cituoju):

    " "Hiper stebuklingus Michailovo narvus"ekonominiai rodikliai atrodo sekančiai:

    Į šeryklą telpa 8kg.kombinuotų pašarų kiurių 1kg kaina yra 1.40Lt, per savaitę iš šios šėryklos pusę triušis išbarsto, pusę suvalgo, taigi per mėnesį reikia papildyti 3 kartus. Per 4 mėnesius pašarų kiekis sudaro, net mažiausiais paskaičiavimais 48kg*1,4=67.20Lt.

    Ziemos periodo sanaudos vandeniui pasildyti elektrai dar grazesnes, sildytuvo galia yra 0.5kW ir jei jis dirba tik 15% per para, tai sudaro 3.6h0.5kW=1.8kW/h 30dienu = 54kW/h * 0.45Lt/kWh=25.30Lt per menesi vienam triusiui, per 4 menesius 97.20Lt vienam triusiui. Kur tas auksinis biznis jei supirkineja po 60Lt ir dar klausimas ar is tikro is Jusu supirks??? Is musu kazkodel tai neperka... Pradzioj sutarties supirkimo kaina buvo 80Lt..."

    Įdomu, ar čia +/- normalūs skaičiai pateikti, ar kiek padidinti..? :eusa-think:

    Nu geras....meluoja pirmu sakiniu. Pasarai kainuoja 1,25 lt.

    Saunusis "elektrikas" ir cia nusikliedejo....... matosi, kad triusio aplamai arti nera mates, o pardavineja narus is jau panaudotu tvoru....

    Fui. Tai ne diskusija, o melagio kliedesiai !!!!!!

  2. Turiu pasistaciusi 14 minifermu. Pinigelius gavau kaip neigali savo verslui. Nesigailiu ne dienos. Jokiu problemu del pasaru. Pergyvenau del aukstos temperaturos, bet triusiukai stiprus ir puikiai auga. Jau emiau suvedineti.....Konsultacija is tos Jusu keikiamos EKOLIT be jokiu problemu. Net atvaziavo pirma karta kergiant, nes esu "asfalto" vaikas.

    Manau didzoji daugauma cia ne besidominciu verslu, o etatiniu nevykeliu, kurie nei patys kazka daro, nei ramiai gali ziureti, kai kiti skinasi kelia i versla.

    Gal jiems istempta ranka, ar gyvenimas is pasalpu maloniau- man ne.

    Tikiu savo sekme ir net nereaguoju i liguistas pastabas!

    Visiems kitiems- nuosirdziausi linkejimai. :eusa-clap:

  3. Sveiki, busimieji ir esamieji triusininkai, taip pat tie, kurie nekada jais netaps!

    Paskaiciau komentarus "zinovu", pavyduoliu, neismaneliu, bei staliu.....Kol jus kliedit- as jau skaiciuoju pelna.

    Auginu triusius akademiko ( ne santechniko ar staliaus) Michailovo metodu ir dziaugiuosi.

    Taip, investavau nemazai, bet neturiu problemu nei su realizacija, nei su triusiu ligom, nei su ju skiepijimu... ir nieko nemokejau uz isamia informacija "Ekolit".

    :character-kermit: Sekmes kliedint....o as jau darau versla!!!!!! :lol::lol::lol:

×
×
  • Create New...