Jump to content

elektronscikas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Interneto puslapis
    http://www.agrosistemos.lt

elektronscikas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Manau vienas populiariausių ir sąlyginai mažai nusiskundimų sulaukiantis Superpro drėgnomatis http://www.agrosistemos.lt/produktai/dregnomatis.html .
  2. Tai ir rašiau, kad iš anksto galvot reikia. O jei jau yra bėda, tai dar toks gal ne pats protingiausias pasiūlymas, bet visgi: esu matęs meistriukai garaže duobę skarda apsiuvę, tai aš jiems - kas čia dabar? Tai pasirodo jie iš storesnės skardos vos ne vonią susivirino, įsikėlė ir bėdos nebeturi dėl vandens. Tai gal ir tau pavyktų susivirnt dėžę, isikelt dalimis ir pabaigt suvirint. Gal mintis
  3. Ačiū už pasiūlymus. Panašu, kad turiu iki kito sezono marias laiko, tad mėginsiu kokią išeitį surast.
  4. Šiuo metu lenkų gamybos pneumatinį transporterį galite įsigyti už 9100 Lt + PVM, 8 t/h, į komplektaciją įeina laksti žarna d160 mm, aliuminiai išpūtimui skirti vamzdžiai: 3m - 1 vnt, 2m - 2 vnt, 1m - 2 vnt, sąvaržos bei cikloniukas, kad dulkių mažiau būtų. Jį dar galite laisvalaikiu ir kaip ventiliatorių panaudot.
  5. Yra ir paprastesnių būdų, tik apie tai iš anksto galvot reikia. Esu girdėjęs, kad išbetonuoja duobę, tada dvigubą storą plėvelę ir dar betono sluoksnį. Senas liaudiškas metodas, bet manau tavo amžiui turėtų užtekt .
  6. Gal patartumėte kuriose įmonėse isigyti būtų galima, kas ardo daugiau kombainų, nes ten Ford'o 6 cilindrų variklis. Manau jie turėjo būti ir kituose modeliuose naudojami.
  7. Sveiki, turiu tokį senelį New Holland Clayson M 140 ir jis ant tiek paseno, kad švaistiklis iškrito per šoną. Gal galėtumėte patarti kur motoriuką kitą įsigyti. Agrotaka Šiauliuose už 7000 Lt pasiūlė, kaip ir nesinori pusę jo vertės atiduoti, tai gal kas ardot ir pritaikyt galima, ar parvezti yra galimybė.
×
×
  • Create New...