Jump to content

kestas17

Nariai
  • Pranešimai

    503
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius kestas17

  1. Prieš 1 valandų, dzipas pranešimas:

    Kyla ne kyla, krenta ne krenta - stikline pripilta per puse - pustuste ar nepilna? Pasiziurit savikaina - ir sprendziat ar uztenka pelno prie sitos kainos ir derliaus kiekio - ir sprendziat parduot ar ne. Pagaut virsukalne pati sunkiausia uzduotis - todel pasakyt kad jo - kaina max - sunku pataikyt. As kol dar is sandelio nevezu - nefiksuoju, kai vezt pradesiu ziuresiu ar prie tos kainos tikslinga fiksuot ar prisiimt rizika ir dar laukt. Beje suskiai rasijoj saliara perka jau panasiai uz eura (kas pas mus ekvivalentu du butu) ir jos nera te tiek kad normaliai pasetu ir isveztu grudus i uostus. Gera zinute fundamentalistams.

    Gerai malku paskaldei su nacizmu savo žodžiuose🤣

  2. Prieš 2 valandas, grazbek pranešimas:

    Nebūčiau toks kategoriškas....Nes kur praėjo chacholas žydui nebėr kas veikti.O dar situacija kai visas pasaulis skolingas Ukrainai verčia manyti kad trumpuoju periodu na tarkim artimiausius 25 metus niekas nesikeis.....O ir karo pabaigos dar nematyti pagal viska dar tik lengvas apšilimas. P.s.Propagandos daug tiek iš orku pusės tiek mūsiškės tikrai norisi tikėti sava labiau bet iš tikro tai tik saves raminimas.Ir tas orku rezervas laikomas pas bulbašus šiandien vis labiau atrodo kad skirtas visai kitam karui.

    Kodėl visi skolingi Ukrainai, kas per chaholai ir orkai? Vaiku darželis ar rimtas forumas. Iki tokiu reikalavimu kaip pas mus tai Ukrainai dar 30m kol suprastu kas ta ES

  3. Labai buvo daug kalbu apie liga, paskui apie kara, dabar apie pingus pradeda suktis, kur galėjo pirma šneka apie pinigus būti, dbr ratas užkurtas ir tegul sukasi, kiek suksis tiek busim.  Kitamet bus geru stebuklu apie pinigus, CBC planai dideli.

  4. prieš 21 minutes , ceck pranešimas:

    ne visos, oj ne visos, miežius irgi reikia pasirinkti pagal turimas žemes, aišku ne kvietys ;)

    Paiimam sena patikrinta veisle kaip AVALONAS , krumijasi gerai, ligom atspari,  beicas, fingicidas ant akuoto , tas ir bus. Paprasta aisku

  5. prieš 13 minutes , AgroP pranešimas:

    Creator  Max 2kl pagal veislės savybes eina, nereik iš jos ekstra tikėtis. Derlingumas geras. Septoriozei ir fuziariozei mažesnis atsparumas. 

    Su creator viskas buvo gerai kol azotas buvo 200eur/t, traukdavo ir i pirma klase, bet taip, ši veislė prie pašariniu. Apie Bright gal kas gali koki komentara.

×
×
  • Create New...