Jump to content

myxelis

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

myxelis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. myxelis

    Šiltnamių statyba

    Sveiki, parduodu medvarscius medziui, aisku pigiau nei parduotuveje yra ivairiu matmenu, jeigu domina tai i pm..
  2. myxelis

    Triušių auginimas

    nevisiem tinka tinklo grindys, bet tik tiek.... O kuriems netinka? kodel?
  3. myxelis

    Triušių auginimas

    Sveiki, iskilo klausimelis: girdejau, kad ne visu veisliu triusius galima auginti cinkuotam narve. Cia tiesa??
  4. myxelis

    Triušių auginimas

    http://www.baltkrol.lt yra visa lentelė. Truputi į lankas, bet bendra vaizdą galima susidaryti pagal tai kiek dabar turiu triušių įvairaus amžiaus(patinai, patelės, jaunikliai 2mėn) ir kiek sušeriu per para, tai gaunasi 1 triušiui 131gr per parą.Žinoma kažkas daugiau, kažkas mažiau suėda, bet vidurkis toks, o ir rekomenduojamos normos panašios. Aciu, o seriate tik kombikorma, ar pridete dar ivairiu darzoviu, sieno?persivalgyti triusiai negali?
  5. myxelis

    Triušių auginimas

    Laba diena, mane domina kiek vienam patinui, patelei ir triusiui iki 3,5men reikia kombinuotu pasaru per para? Galbut esate mazdaug pasiskaiciave ar zinote kokia yra rekomenduojama norma? kazkur forume buvau rades, kad 130g, ar tai tiesa? Is anksto dekingas uz informacija.
  6. myxelis

    Triušių auginimas

    O kokia vakcina paskiepyti?
  7. myxelis

    Triušių auginimas

    Su tuo užzieniu tai pat idomiai - paziurekite kiek ten uz gyva svopri moka, bent kiek as radau, tai Prancuzijoje 2,5 daugiausiai, o dar reikia nugabenti... 8 litai, manau, jau gera kaina. Ir dar klausimelis, kur aplink Vilniu gyvus triusius turguje pardavineja. Nes buvau Rietave, tai ten kainos ojojoi, reiktu galvoju kur pastoveti ir man. ar jums vaikai apie rinka kalbeti , pirma turekit triušiu normaliai nors po 500-700 tada jau apie rinka diskutuokit , neaugindami ne metu triušius jus jau apie rinkas diskutuojat , o ar žinot kad ir pas mus prekybos tinklai moka superines kainas po 25-28 lt už skerdienos svori , tik per savaite turi pristatyti 20tonų , o kad į užsieni pristatant moka po 40 lt , bet nerealus vienkartiniai kiekiai reikalingi , nežinot nes tikrai pasiklausius net nervai kyla turi po keleta augintiniu ir jau verslininkai tiek kiek turit ir turguj per pora val. parduotumet vietoj to kad foruma teršti , tikrai nepykčiau kad valdžia pradetu mokesčius rinkti ir nuo 10 triušių augintoju , tada mažiuku apmažetu ir kainos pakiltu nes geriau aš jau mokesčius moku , nei bankrutuoju Na as nesigincysiu su tuo, kad kainas gal ir numusineja mazesni augintojai, bet nereikia cia taip nervintis ir aiskinti kada kam apie ka reikia arba galima diskutuoti. O Jus puikiai zinodamas triusienos verslo rinkas turetumete susitaikyti ir su tuo, kad joje yra konkurencija, o jeigu norite, kad ji butu kuo mazesne tai siulau paciam supirkineti is mazesiu augintoju ir pardavineti dideliais kiekiais uz didesne kaina, tai dar ir i nauda iseitu ir visiems butu gerai. Ir nereikia buti tokiu egoistu kaip cia skelbiat, kad labai gerai butu jog uzdetu mokescius, nes lazda turi du galus. Del manes tai, kad ir kiekvienas ukininkas tegul augina po kiek nori, kad tik prisidurtu siokio tokio pinigelio, cia yra jo reikalas. Paziureciau ka sneketumet jeigu pats augintumet kokiu 80 triusiu ir ar tada nepyktumet jei valdzia pradetu rinkti mokescius?
  8. myxelis

    Triušių auginimas

    Šiai dienai gan nebloga kaina, jeigu čia kalba eina apie gyvą svorį. Na taip, kalba eina apie gyvą svorį, bet vistiek kažkaip norisi daugiau Nes atskaičius išlaidas už pašarą nuo vieno triušio lieka apie 15lt.. Tokiu atveju manau reikia didinti augintinių skaičių, kad kažką uždirbtum. Bet paskui irgi prisiveisiu daug, o kainos kris tai irgi ne kas Idomumo dėlei gal kas esat paskičiave kiek kainuoja užauginti kaliforna, zelanda ar koki kitos veisles ilgaausi iki jo skerdimo?
  9. myxelis

    Triušių auginimas

    Na tai kaip jums kolegos, ar dar turit kur relizuoti savo augintinius? Nes man siulo tik 8lt/kg. Ziauru, palyginus su anksciau..
  10. myxelis

    Triušių auginimas

    Sveikas ,o kodel jum reikia ES standartu atitinkancia skerykla ar jau triusius žadat iš lietuvos išvežt?Nes lietuvos rinkai dar nereikia ES reiklavimu, užtenka ,kad atitiktu vietinius vet. reikalavimus,butu isklota plytelem,laikikliai,talpos ir visa krama butu is nerudijančio plieno. Siap ES rekalavimus atitinkančia skerdykla lietuvoj turi keleta,Riamona Alytaus raj.,bet man rodos paslaugos jie neteikia, o tik superka po 5 lt.kg,Taip pat ES standartus atitinkancia skerdykla turi Stasys Kausius ,bet jis dar nera prisidaves,manau jei jis savo dantracius isjudintu protingai kazkas gal ir gautusi ,šiaip jo planuose buvo supirkt iš Lietuvos augintojų savo skerdykloj skerst ir išvežt skerdiena iš Lietuvos ,bet manau čia dar labai ilgai laukt. dekui uz info, as maniau, kad ir lietuvoje parduoti reikia ES standartus atitinkancioj skersti, jei ne tai manau paciam galima isirengti.. O kam Jus parduodat savo triusius, gal kas galit duoti supirkeju kontaktu? Juk vistiek kazkur juos relizuojate, manau, kad visiems augintojams reikia veikti is vien ir draugiskai, o ne konkuruoti
  11. myxelis

    Triušių auginimas

    sveiki, reikia info uz kuria buciau labai dekingas, ar zinote kokia ES standartus atitinkancia skerdykla kur galima butu paskersti savo triusius?
  12. myxelis

    Triušių auginimas

    http://www.avena.lt/category,cid.151
  13. myxelis

    Triušių auginimas

    Sveiki, na tai ar pasakys kasnors kur galima parduoti triusius siuo metu? Juk vistiek daugelis kazkur pridavinejat, tai gal galite isduoti
  14. myxelis

    Triušių auginimas

    Kodel narvo dugnas butinai turi buti cinkuotas? Siandien maciau 2,4x2,4 skylutem ir geleziukai tokia lyg guma zalia aptaruki..ar tokie blogi?
  15. myxelis

    Triušių auginimas

    Na labai Aciu uz pagalba Na ir pats jau daug kur skaiciau, kad lauke auginti yra gerai netgi ziema, bet ar triusiai atsparus -30 temperaturai ar jau reikia kazka jiems ideti, kad nesusaltu? Jaunikliu tai turbut geriau nelaukti ziema jeigu lizdas nesildomas taip? Ir dar: Jus kaip patyre augintojai turbut jau turite savo nuolatinius triusiu supirkinetojus, taigi norejau suzinoti kokiomis kainomis dabar parduodate? Is manes nori pirkti po 8lt uz 1 kg gyvo svorio. Aciu
×
×
  • Create New...