Jump to content

bumeris kaime

Nariai
  • Pranešimai

    158
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius bumeris kaime

  1. Man kai leido į karteri, keičiau tarpinę, nepadėjo,galvą tikrinau,  buvo gera, tada gumos pakeistos gilziu,  nepadėjo ir trečią kartą išardzius pastebėta kad trukęs blokas tarp gilziu. Žodžiu buvo reikalų, nes iškarto nepatikrinta bloko.tad jei jau ardyti, tai tikrinti viską dėl ko gali leisti,kad nereiktų vėl viską lupti lauk.

  2. Na,jeigu jis seja,o tu pati deklaruoji......tada nenasiose zemese,ir neturint paciai su kuo dirbti,siulau viska palikti kaip yra. Chaliavai gauni ismokas ir kura kaip uz dirbama zeme. O jeigu pati pabandysi ja seti neturedama technikos,patikek,navaro nebus. Pats kelis metus taip is idejos bandziau ivairias kulturas auginti,viska samdydamas.Padejo draugas,imdamas simboliskai uz darbus....ir vistiek visada rudeni iseidavai i didele sikna,nes draugas neturejo kombaino,ir tekdavo samdyti uz normalia kaina. Gerose zemese,galbut imanomas kitoks rezultatas....bet musu nenasiose,nei per kur.

    Pritariu 100%
  3. Jo, kai paskaiciuoji kada ji atsipirks nenasiose, tai galvoji,kad nesamone, bet perki technika, gyvulius, investuoji i uki, bet kas is tu geleziu ir gyvuliu, kai zeme tavo nuomojama nupirks aplinkiniai po gabala kas metai, ir turesi jiems ir savo gelezis parduoti.pas mane irgi balas 32-40, kalnai ir pakalnes, kaina 1500-2000, bet kas belieka?nuomuoju apie 90% dirbamos zemes, ir kas metai stengiuosi nors kazkiek nusipirkti, nes laisvos jau sunku rasti.

×
×
  • Create New...