Jump to content

razumas

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario razumas paskelbtas turinys

  1. razumas

    seryklos triusiams

    viskas pirkta senukuose
  2. razumas

    Triušių auginimas

    kiek susigaudau, tai sita nuotrauka ir daryta pas saraj, ant raudono kilimo? jis turi, bet tik 1 pas jy temaciau, gal daugiau nenorejo rodyti? pas jy juodaausiai mazyliai po 150 lt, tai tas kiskis pigus nebus manau
  3. razumas

    seryklos triusiams

    http://www.foto.tenderis.lt/index.php/Test/pallet-002
  4. shkes padrykit paklausa, o pasiula mes jau pasirupysim
  5. razumas

    seryklos triusiams

    na sumeciau tuos brezinius. tikekimes pagelbejau mano patirtis: pradzioj pagal brezinius, o veliau is akies, bet as ne statybininkas ir ne dailide. mano klaida viska dariau is 20x50 pagaliuku, tai apatinei daliai jie per silpni, reikia stambesniu. kaune prasiautusi pavasarine audra isryskino mano broka. visam pojektui sunaudoju 120 m (tiesiog metru, ne kubiniu metru) bruso (kaina 0.5 lt/m) ir tik vienas narvas gavosi su medinem grindim. likusiuose 3 juose dejau tinkla. tik nebezinau kas geriau, ar tinklas ar medis, nes kai triuse apsivaikavo, viena triusiuka radau pasikorusi tarp lentu (dar gyvas buvo), tai teko atsukineti grindu lentas, kad islaisvinti. kazkaip pirmas krikstas man su triusiais buvo nekoks. matysim kaip gausis ateityje. mano vizija: mokausi ir atvirai dalinuosi patirtimi su kitais. nes forume apie triusius perskaiciau viska, bet toks ispudis, kad visi triusininai slapukai. tai jei kas neaisku del narvu - klauskit - pasidalinsiu patirtimi.
  6. razumas

    seryklos triusiams

    edziu sietas berods 3x5 turiu ir michailovo brezinius, bet jie sudetingi, tai gaminau pagal rabitaks 4 brezinius. savikaina man grubiai gavosi 500 Lt, jei daryti viska grynai pagal brezinius, savikaina keturnarvio gausis apie 1000 lt. rabitax breziniai padeti cia: http://www.foto.tenderis.lt/index.php/Test/Rabitax tiesa kolkas visko nesukeliau, nes per wapa prisijunges, bet per pora dienu sudesiu visus brezinius. Michailovo nedesiu, nes uzima 160 Mb.
×
×
  • Create New...