Jump to content

VaidasM

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Prisijungė

  • Lankėsi

VaidasM pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. VaidasM

    kuo serti antis

    Kaunas arba Raseiniai
  2. VaidasM

    kuo serti antis

    Zmones gal kas parduodat anciu skerdiena?
  3. Visi kurie į tai žiūri rimtai ,nemanau,kad yra skirtumas kur. O apskritai skelbiu balsavimą iki trečiadienio 22 val. ir bus nuspręsta, kad nesimėtyt. Rašykit visi trumpai man į PM ir trečiadienį 22.15 paskelbsiu rezultatus Jo, rašykit visi i PM, o mes nuspręsim Jei jau norite pravest balsavimą, tai ČIA, forume balsuokit be jokių pm ir bus viskas aišku, kam dar tas cirkas reikalingas? Arba konkrečiai pasakykit vietą ir baigta. O tie mes kas cia tokie?Tai jei nori 5 zmones daryt ta koperatyva tai lai daro kam cia kitus diorgina.......
  4. VaidasM

    Triušių auginimas

    Tai gal turima omenyje, kad 11sav jau tinkami realizuoti mesai. "Suauga" ir "lytiskai subresta" gali buti skirtingos savokos. Sitos diskusijos pradzioj buvo kalbama apie tai,kodel sunkiai siuo metu susikerge triuses.Buvo pamineta ,jog ju amzius yra 4-5 men.Kazkas is forumieciu pasake jog del amziaus gali nesusikergti.Tai as dar pasikartosiu,kad nesusikergimo priezastis neamzius.Jus visai nukrypot nuo temos.Cia neina kalba apie nora tureti greiciau triusiuku cia buvo kalba apie tokio amziaus sukergima.Faktas tas,kad amzius tikrai ne priezastis,o kad ruoduo savo daro tai patikeciau. Bet ir amzius.Nu pagalvok,suleistum 2-3 men patele ir 8menesiu patinuka,arba atvirksciai.Susikergtu? Nu tai dar parasykit,kad 1-men.As rasiau ,jog kai kas kergia 3.5 men.,o as pats kergiau 4 men. neiskraipykite faktu.
  5. VaidasM

    Triušių auginimas

    Tai gal turima omenyje, kad 11sav jau tinkami realizuoti mesai. "Suauga" ir "lytiskai subresta" gali buti skirtingos savokos. Sitos diskusijos pradzioj buvo kalbama apie tai,kodel sunkiai siuo metu susikerge triuses.Buvo pamineta ,jog ju amzius yra 4-5 men.Kazkas is forumieciu pasake jog del amziaus gali nesusikergti.Tai as dar pasikartosiu,kad nesusikergimo priezastis neamzius.Jus visai nukrypot nuo temos.Cia neina kalba apie nora tureti greiciau triusiuku cia buvo kalba apie tokio amziaus sukergima.Faktas tas,kad amzius tikrai ne priezastis,o kad ruoduo savo daro tai patikeciau.
  6. VaidasM

    Triušių auginimas

    sveiki na jau 3,5-4 men kergi tai jau kazkokia nesamone dar nelabai subrende , o3,5men tai tos patelites dar nieko ner 4,5 tai ir pats kalifornes sukergiu,geriausia nuo 5-6men pradet tada ir rezultatai geri buna Sakau kergiau 4 men viskas ok vidurkis 8 triusiukai.
  7. VaidasM

    Triušių auginimas

    Amzius tikrai nebeda,kai kas kerge 3.5 men.Pats kergiau 4 men. ir kuo puikiausiai susikerge.
  8. Masciau ir as apie tai,Tos lempos yra naudojamos ir fermose.Gyvuliai nesusala.Tik va kad ju kaina astronomine.
  9. cia kazkas siule balsuot,bet taip ir nemaciau to balsavimo.Tai kur tab susitikimo vieta?
  10. kAUNO RAJ.netoli Lapiu.Auginu kalifornus,zelandus,sinsilas ir havanas(aisku visi be dokumentu)
  11. As esu is Kauno.Perskaiciau sia tema,ka tik.Svarstau ir as apie dalyvavima.Man tiktu Karpyne.
  12. Sveiki,manau viena is priezasciu (kodel cia tiek mazai aktyvistu),kad nezino forumieciai tos temos.As asmeniskai kazkaip netycia cia uzklydau sandien.Nevisi turi laiko narsyti po forumus.........
  13. VaidasM

    Triušių auginimas

    Senukuose akutes 25X12 (lyg tokios) kaina apie 18 lt.storis lyg 2,5 mm.Siaip manau kad kalifornam ir zelandam super tinklas. Liuks tinklas, tik niekada senukuose nemačiau kuriuose senukuose ??? Yra Megos senukuose.
  14. VaidasM

    Triušių auginimas

    Cia tikra tiesa.As dariau pradzioj narvus su medinemis grotomis ir po apacia dejau sietka.Tai negerai kai triusiai gauna sieno pritampo visur ir uzsikemsa.O paskutinius narvus dariau su sietka pailgomis akutemis,tai super viskas i kibira byra. Kur gavai tinklą su pailgom akutėm, kokios akutės, vielos storis ir kokia kaina ? Senukuose akutes 25X12 (lyg tokios) kaina apie 18 lt.storis lyg 2,5 mm.Siaip manau kad kalifornam ir zelandam super tinklas.
×
×
  • Create New...