Jump to content

Vaida

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Vaida paskelbtas turinys

  1. sveiki,gal kas galite patarti,turime nusipirke kelias zasis jau senai visks buvo gerai,o vat siandien 3 zasys nestovi ant koju griuna,ka daryti?kodel taip atsitinka?
  2. Vaida

    Aviu vilna. Ka Jus darot su ja?

    sveiki,idesiu kelias nuorodas ka galima suvelti ish vilnos. pirties kepure http://www.veltinis.lt/blog/pamoka-pirt ... as-170.htm salis banguotais krastais http://www.veltinis.lt/blog/pamoka-sali ... mas-50.htm nyshtukines tapkutes http://community.livejournal.com/voilok_ru/295861.html pirshtuotos pirshtines http://daivoska.livejournal.com/9779.html#cutid1 tapkutes http://public.fotki.com/Veltinukai/tapkutes/ na kaip nuvelti toki ar anoki daikta internete nuorodu pilna,problema yra paruosti vilna velimaui namu salygomis. kiek supratau reikia ishplauti atsrgiai su ukishku muilu,gerai ishdziovinti ishrintki nesvarumus ir tada karshtuvais ishkarsti.ar ash teisi? vat cia nuoroda vertimas google prastas bet nuotraukos ir video yra http://translate.google.lt/translate?hl ... Wool-Fiber belieka kaime pas mociutes paklausineti ar dar turi senu karshtuvu beishkodama radau kad uzsienyje parduoda toki namini karshtuva http://handspinner.co.uk/ashford_drum_carder.html tik brangokas bishki :)ydomu ar koks meistrelis galetu toki padaryti lietuovje?
  3. Vaida

    Avininkystė.

    Sveiki avyciu augintojai Noriu mamytei nupirkti kelias aveles ir viena eriuka,kad augintu daugintu sau mesai Dabar perskaicius visa foruma supratau kad daugiausia mesos suffolku ir lt jodagalves.Turbut rinksimes ka nors is situ veisliu. Dabar norejau suzinoti ar galima 3 avis laikyti ant pavadelio,pvz kaip ozkas ozius ar butina aptvara statyti?Ir nusipirkus aveles kaip jas atsivezti namo,galima su savimi masinoje ar butina kazkokia spec transporto priemone?ir kur ja gauti? Jus nepikyte,gal klausimai ir juokingi bet as visiskai zalia ukyje,cia mamai dovanu noriu nupirkti Ir dar klausymas kas turite paruoti tu aveliu ir eriuka Liepos pradzioje reiketu. Aciu
×
×
  • Create New...