Jump to content

Marija2

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Marija2 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Šiauriete, kaip tau sekasi, ar jau pridavei projektą?Kas tau balansą ir pelno ataskaitas parašė?
  2. Laba, norėčiau pasiteirauti ar pildant verslo planą reikia pridėti balansą 5 m.(prognozinių),rašau projektą jaunųjų ūk. įsik.Pelno mokestis kurioj vietoj matosi balanse?Į sąnaudas ar galima jį rašyti?
  3. O kaip jums ar pasisekė gauti paramą?
  4. Na ne aš buvau įkėlusi nuorodas , radau forume, norėjau ,kad kas rašė pakartotų, nes ir man neatsidaro. Gal kas turite pavyzdžių?Šiauriete, o tu irgi pati rašai ?Kas tau finansines ataskaitas ruošia?
  5. iskabinu savo verslo plana, tikiuosi gal ka nors tai paskatins patiem daryti....je kas savarankiskai raso, galbut turetumem kuo pasidalinti ir pinigeliu sutaupitumem. jei kamm bus idomu, galesiu ir balansa iskabint bei atnaujinta verslo plana, nes dar tik pradzia http://perlhosting.net/download7/5c4de2159.html taip pat apie buhalterine apskaita smulkiai aprasyta http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaiesk ... ry=&p_tr2= cia pateikiami ir priedai balansui bei skolos rodikliui Neatsiverčia nuorodos , gal galėtumės pakartoti ar į emeilą ([email protected]) įmesti, rašau projektą ir verslo planą pati būtų įdomu pažiūrėti
  6. Tarkime įmonė man suteikia paskolą 138000lt, o likusią dalį, galiu nurodyti ,kad finansiuosiu pajamomis iš gautos veiklos, ar nuosavom lėšomis, kokiais dokumentais tai turėčiau pagrįsti?Pajamų iš ūkio veiklos dar negavau, gausiu rudenį.
  7. Ar šeimos sudėties pažymą reikia pateikti (ar užtenka pažymos apie deklaruotą gyvenamą vietą)?
  8. Laba, gal kas galite paaiškinti kaip yra su tais finansavimais: na ta prasme, jeigu paramai gauti naudoji skolintas lėšas , tai įmonė turi parašyti pažymą dėl paskolos suteikimo , ar gerai suprantu?
×
×
  • Create New...