Jump to content

kristakristina4

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie kristakristina4

  • Gimtadienis 07/26/1980

Miestas

  • Miestas
    jurbarko raj.

kristakristina4 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. mane taipat domintu kokios cia kameros ir kur pirktos.lb gera kokybe.kaip tik ieskau siuo metu pirkti kamera ukiniui stebeti eriavimasi-versevimasi.
  2. kristakristina4

    Avių liga

    sveiki,reikia pagalbos turiu 5 vj ir 3 eriukus,per diena jiem duodu 2kartus po puse 5litru kibiriukoaizu cielu,ta reiskia kad per diena visom suduodu 5l avizu,sieno pastoviai turi,gerti ir laizalu skirtu avims,bet nuo vakar 1 pradejo griezti dantims ir apstojo esti,aisku kazkiek eda bet netiek kiek anksciau.kas gali buti?esu dar zalai,nes jas tik vasary is kikos nusipirkau ir dar neteko nei su jokiais vaistais nei skiepais susidurti.tiesa maciau vilnoje lyg erkiu turi ar man jas galima ir kuo purksti kadangi 3 su 2men eriukais o dar kitos 2 ant klaustuko eriuosis ar ne.ir ar erkes turi ytakos kad dantim griezia ar cia kita problema.aciukas visiems is anksto uz patarimus
  3. is 5 aveliu 3 jau su eriukais.viena is ju net porike atvede o 2 aveles dar ant klaustuko,nors tesmenukai dideja.tad lieka laukti.o po kiek pas jus vede aveles eriuku kur is kikos pirktos aveles?
  4. pagaliau nusipirkau ir as is kikos 5aveles,1 is ju jau su eriuku valioo manau kad kitos ir visos bus eringos.lieka laukti
  5. sveiki,as taipat planuoju vaziuoti ryt-poryt y zapysky nusipirkti eringu avyciu.sakykit kas ten lanketes ir pirkote ar verta is ten jas pirkti ar ne?esu visiskai zalia ant to ir jei ne zapyskyje gal zinote kur ysigyti galima siuo metu eringu vokietijos juodgalviu?
×
×
  • Create New...