Jump to content

ANTANELIS

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario ANTANELIS paskelbtas turinys

  1. Sveiki,gal kas susidures su priekinio tilto gedimu?Mygtuka ijungi,o tiltas tai dirba tai nedirba nelabai suprantu kas jam darosi.Ir gal kas turi kokios literaturos apie siuos traktorius?Aciu uz pagalba.
  2. ANTANELIS

    Triušių auginimas

    Lolita, esate truputį neteisi, Triušiai (patinai ir patelės su prieaugliu iki atjunkymo) - 0,025 SG Gal tai, kad aš pats dirbu ūkininkų ūkių registre ir tuos skaičius matau kiekvieną dieną O šaltinių pilna g00gle, kad ir čia --> http://www.zum.lt/lt2/teisine-informaci ... ymai/6440/ O kursų dėstytojams - per ausį edit: 0,018 buvo laaaaaabai senai, iš archyvų matyt dėsto... Sveiki,tai jei triusis 0,025 sąlyginio gyvulio tai iseina kad 40-ciai triusiu galima deklaruoti 5ha pievu ir gauti 100% ismoka is nma tiesioginiu ismoku
  3. ANTANELIS

    Triušių auginimas

    Sveiki triusiu augintojai,gal jus zinote kiek triusiu prilygsta vienam saligyniuj gyvuliui
  4. ANTANELIS

    Triušių auginimas

    sveiki ir as noreciau suzinoti ar nieko blogo jei suleisciau "dede su duktereciom" :)Kitaip tariant su sesers vaikais Tevas ju buvo negiminingas.Aciu.
  5. ANTANELIS

    Triušių auginimas

    Sveiki,kilo toks klausimelis ,ar ismoks triuseliai mano gerti is girdykleliu su srateliu.Gauna zolytes kopusto buroko o vandenelis nelabai mazeja.Aciu.
×
×
  • Create New...