Jump to content

ISEKI1700

Nariai
  • Pranešimai

    47
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ISEKI1700

  1. Sveiki,

    Pamaniau, kad gerai būtų pasidaryti galinį žibintą traktoriukui. Dažniausiai tenka sniegą valyti tamsoje.

    Kažką tokio kaip čia

    http://www.tractorbynet.com/forums/atta ... -lite-pics

    http://www.tractorbynet.com/forums/atta ... -lite-pics

    Kur reiktų ieškot tokių dalykų? Būtų gerai vienoje vietoje ir Kaune :)

    Beje ar bus viskas gerai jeigu atvesiu laidą nuo priekinių žibintų ir tik šalia lempos padarysiu papildomą jungiklį ?

    O gal iš vis atjungti posūkius ir vietoje jų pajungti. Nereiks nei laido vesti, nei jungiklio. Vis tiek keliais nevažinėju, apžiūros neinu. Net ir nesu jų panaudojęs :)[/quote

    Mano traktoriaus gale buvo kažkokia šakutė su laidais, patikrinau kur pliusas ir pajungiau lempą. Įdėjau jungtuką 5 Lt. Dabar paspaudi jungtuką ir šviečia, kai nereikia išjungi. Prie kito laido prijungiau gabaritines šviesas, nes gamyklines buvo tik atšvaitai.

    post-4864-141521802634_thumb.jpg

  2. O išmetimo vamzdis japoniškuose traktoriukuose nuotraukose kartais matosi būna nukreiptas į priekį (o ne į viršų).

    Ar taip galima ?

    Ir koks skirtumas ? Kad mažiau klius pavyzdžiui šienaujant sodą suprantu. Gal dar kokių niuansų yra ?

    Mano traktoriaus vamzdis buvo į viršų, tai soduose (ne mano) dažnai kliūdavo už medžių šakų. Paėmiau atsukau ir nukreipiau į priekį. O patį vamzdžio galą (jis yra lenktas) nukreipiau į žemę, tada ir dūmų nepučia vėjas į veidą :eusa-clap:

  3. Aš irgi reguliavau, reguliavau. Ratukus iki pat viršaus kiek eina prisukau, paskui su centrine trauke regulliavau. Jei per giliai, tai susikaupia daug žemių ir pradeda byrėt per to norago šonus, jei per sekliai - pjauna bulves. Aišku ir nuo žolių kiekio priklauso. Mano kasamoji lenkų, bet ne Akpil. Bulwa 1

    Akpil nauja brangi, o aš už naują lenkišką mokėjau 2250 Lt. :eusa-clap: Reikės paskaityt ką ant korpuso rašo.

    O jums traktoriukas piestu nestoja kada pakeliat bulviakase. Aš tai dėjau svorius apie 50kg kitaip nejo pavažiuot pas mane Hinomoto15Ag

    Šiek tiek priekis keliasi jei stipriai užgazuoji ir tik dirvoje kai reikia apsisukt, bet labiau priekis keliasi su bulviasode, todėl įpilu tik pora maišelių bulvių.

  4. Aš irgi reguliavau, reguliavau. Ratukus iki pat viršaus kiek eina prisukau, paskui su centrine trauke regulliavau. Jei per giliai, tai susikaupia daug žemių ir pradeda byrėt per to norago šonus, jei per sekliai - pjauna bulves. Aišku ir nuo žolių kiekio priklauso. Mano kasamoji lenkų, bet ne Akpil. Bulwa 1

    Akpil nauja brangi, o aš už naują lenkišką mokėjau 2250 Lt. :eusa-clap: Reikės paskaityt ką ant korpuso rašo.

  5. Bulvių sodinimas

    Bulvių kasimas

    Kaip iškrato bulvių kasamoji bulves, po to su "knablium" kapstyti nereikia? Nes kai kasdavom bulves su lenkiškom dvivagėm, tai būdavo skirtumas kur su pakabinama ir kur su prikabinama iškratydavo , nes prikabinama būdavo ilgesnė ir su dviem transporteriais , tai skirtuma būdavo žymus prikabinamos naudai, o čia transporteriukas išvis trumpas. Pakomentuokit.

    ..."pagrindinio kasimo metu surenkama 80–90 proc. gumbų derliaus. Kad ir kokiomis mašinomis būtų kasamos bulvės, vis tiek dalis gumbų lieka dirvoje. Likęs derlius surenkamas pakartotinai kasant, akėjant ir kultivuojant arba perariant dirvą..."

    Kadangi dar neakėjau, tai nežinau kiek liko bulvių. Kasamosios transporteris toks pat kaip ir akpil bulwa1. Kadangi buvo nedaug žolių, tai manau, kad iškratė gerai. Pasodinau šešis maišus (maišelis 40-50 kg) "iškratė" 80 (mažų bulvių 11 maišelių).

    O prikabinama su guminėm transporterio apsaugom kainuoja nei daug nei mažai - 5000 Lt. :o

    post-4864-141521796988_thumb.jpg

  6. Sveiki pries kuri laika isigyjau iseki tu2100 tai tikras zveris bet kai pradejau traukineti priekaba ir vagotuvus iskilo toks klausimas.Ar 3 tasku pakabinimo sisema ,, slaunys " turi nusileisti priverstinai ar tik nuo svorio, nes pas mane kelia tai hidraulika o kai rankenele pamygi, kad nuleistu tai nuleidineja ne del hidraulines jegos, o del svorio tai ar taip turi buti ? Taip pat gal galite kas parodyti kas pasidares papidoma hidraulini skirstituva ir isejimus :)

    Nusileidžia nuo svorio, o ne priverstinai. Dar yra tokia rankenėlė po sėdyne, kai pasuki nusileidžia lėtai arba pasuki "fast" greitai nukrenta.

  7. Dar nebuvau nieko pakrovęs. Sodinamoji sveria 190 kg. Traktorius 850 kg be vairuotojo. Užsilipau ant pačio galo sodinamosios (be vairuotojo) tai lyg norėtų kilti priekiniai ratai įlingavus (sveriu 95 kg). Tai įpilsiu pora maišiukų į bunkerį 80-100 kg., pats į traktorių ir pirmyn. Pati sodinamoji važiuos ant ratų, tai traktorius nekils, nebent tik apsisukant. Manau, kad kils priekis tik jeigu dar žmogus stovės gale ant grotelių (jis galės nulipti) :eusa-naughty: Blogiausiu atveju uždėsiu 40 kg svorio ant priekio. Bus matyt. :eusa-whistle:

  8. Sveiki,

    Nufilmavau savo traktoriu Iseki TU 1700, tai sakau idesiu, nes dar nebuvo filmuotos medziagos. :D

    O aš ieškau panašios priekabos sau prie traktoriuko

    Man ir kažkiek didesnė prie Yanmar YM2020D tiktų

    Kas tau gamino? Kiek kainavo? Kuriam krašte?

    Per internetą radau seną rėmą Plungėje, nusipirkau už 180 Lt. Senus ratus išmečiau, iš laužyno nupirkau Audi galinį tiltą su ratais už 40 Lt. ir pažįstamas privirino prie rėmo. Dar nupirkau U formos metalo, supjaustė, privirino ir išėjo bortų atramos. Nudažiau, lentas sukišau į tą U formos profilį ir viskas.Lentas bet kada galiu išimti. :)

×
×
  • Create New...