Jump to content

ISEKI1700

Nariai
  • Pranešimai

    47
  • Prisijungė

  • Lankėsi

ISEKI1700 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. ISEKI1700

    Česnaku auginimas

    Ar strypai guma aptraukti ar ne?
  2. Beje, ir peilį gerą pasidaręs turi . Ar jo prikabinimo vietą traktoriuj (prie sankabos) kaip nors dar stiprinai? esant laiko atsiusiu nuotrauka su komentaru apie pliusus ir minusus O tai kur pliusai ir minusai?
  3. Aš dirvonų stengiuosi nefrezuoti. Jeigu jau prisieina, tai pirmu greičiu, o po to antrą kartą 3 greičiu.
  4. Trumpai: Turi būti: dviejų tiltų, vairo stiprintuvas, apie 20 AG. Svoris apie toną. Nors mano 17 AG, bet patraukia viską (dvivagę bulviasodę, 2 korpusų plūgą ir t.t). Mano Iseki 1700 turi vieną trūkumą - nerodo kuro lygio. Daugiau jokių pretenzijų 2 metai. Ačiū už dėmesį
  5. Dirva ne smėlis priemolis, bet išfrezuotas
  6. Nu greitis tai tragiškas, o ir buksuoja. Ten iseki 17 ag kažkoks, tai 15 ag, toks kaip mano tai išvis užsikastų turbūt. Ir greitis geras ir Iseki 17 Ag (ne kažkoks) ir nebuksuoja ir dvivagė sodinamoji..
  7. Mano traktoriaus vamzdis buvo į viršų, tai soduose (ne mano) dažnai kliūdavo už medžių šakų. Paėmiau atsukau ir nukreipiau į priekį. O patį vamzdžio galą (jis yra lenktas) nukreipiau į žemę, tada ir dūmų nepučia vėjas į veidą
  8. O jums traktoriukas piestu nestoja kada pakeliat bulviakase. Aš tai dėjau svorius apie 50kg kitaip nejo pavažiuot pas mane Hinomoto15Ag Šiek tiek priekis keliasi jei stipriai užgazuoji ir tik dirvoje kai reikia apsisukt, bet labiau priekis keliasi su bulviasode, todėl įpilu tik pora maišelių bulvių.
  9. Aš irgi reguliavau, reguliavau. Ratukus iki pat viršaus kiek eina prisukau, paskui su centrine trauke regulliavau. Jei per giliai, tai susikaupia daug žemių ir pradeda byrėt per to norago šonus, jei per sekliai - pjauna bulves. Aišku ir nuo žolių kiekio priklauso. Mano kasamoji lenkų, bet ne Akpil. Bulwa 1 Akpil nauja brangi, o aš už naują lenkišką mokėjau 2250 Lt. Reikės paskaityt ką ant korpuso rašo.
  10. Kaip iškrato bulvių kasamoji bulves, po to su "knablium" kapstyti nereikia? Nes kai kasdavom bulves su lenkiškom dvivagėm, tai būdavo skirtumas kur su pakabinama ir kur su prikabinama iškratydavo , nes prikabinama būdavo ilgesnė ir su dviem transporteriais , tai skirtuma būdavo žymus prikabinamos naudai, o čia transporteriukas išvis trumpas. Pakomentuokit. ..."pagrindinio kasimo metu surenkama 80–90 proc. gumbų derliaus. Kad ir kokiomis mašinomis būtų kasamos bulvės, vis tiek dalis gumbų lieka dirvoje. Likęs derlius surenkamas pakartotinai kasant, akėjant ir kultivuojant arba perariant dirvą..." Kadangi dar neakėjau, tai nežinau kiek liko bulvių. Kasamosios transporteris toks pat kaip ir akpil bulwa1. Kadangi buvo nedaug žolių, tai manau, kad iškratė gerai. Pasodinau šešis maišus (maišelis 40-50 kg) "iškratė" 80 (mažų bulvių 11 maišelių). O prikabinama su guminėm transporterio apsaugom kainuoja nei daug nei mažai - 5000 Lt.
×
×
  • Create New...